11.01.2018,  19:05:43 | 0 comentarii | 399 vizualizari
Sute de oameni din lumea fotbalului / L-au condus pe ultimul drum pe Mircea Sîrbu
de Loredana JUGLEA

Înmormântarea lui Mircea Sîrbu, cel care timp de 27 de ani a condus destinele AJF Hunedoara, a adunat sute de oameni din lumea fotbalului.

Însuși președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a ținut să ia parte la funeraliile fostului președinte. Zeci de conducători de la asociații de fotbal, ori cluburi, fotbaliști, arbitri l-au condus pe ultimul drum.
„A fost un moment dureros, am văzut atât de multă lume. Au fost peste 400 de oameni la înmormântare, semn că era un om atât de iubit. Pentru că Mircea Sîrbu a fost un om de calitate și un președinte deosebit. Regretăm cu toții această pierdere. Săptămâna viitoare AJF-ul se va reuni într-o ședință în care se va decide cine va fi noul președinte interimar”, a declarat vicepreședintele Asociației Județene de Fotbal, Vasile Scurtu.
Interimatul ar putea fi asigurat fie de Mirel Dubar, fie de Vasile Scurtu. Dar acestea sunt detalii care vor fi puse pe tapet la prima ședință AJF din acest an. 
Liderul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, profesorul Mircea Sîrbu, a decedat luni, 8 ianuarie 2017, în urma unui atac de cord. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter