14.01.2018,  11:50:45 | 3 comentarii | 633 vizualizari
Vulcan / Stricăciune nocturnă
de Gheorghe OLTEANU

Construcţia din lemn amplasată la marginea trotuarului din faţa Colegiului Tehnic „Mihai Viteazu’” din Vulcan a fost deteriorată pe o lungime de circa zece metri. Isprava s-a petrecut într-o seară de la sfârşitul anului trecut.

Acest tip de gard
din bârne din lemn a fost experimentat, la început, de-o parte şi de alta a străzii Nicolae Titulescu, în cartierul Coroeşti al localităţii. Nu se ştie a cui a fost ideea asta pe de-a întregul idioată, dar este posibil ca el să fi apărut ca urmare a faptului că cineva ar fi avut nevoie urgentă de material lemnos. Pe lângă aspectul inestetic, conducătorii autoturismelor, îndeosebi, au senzaţia că sunt strâmtoraţi, înghesuiţi, când se află la volan în zona aceasta.

Despre o construcţie
asemănătoare se vorbea că ar fi urmat să apară şi pe tronsonul de stradă dintre piaţa agroalimentară şi centrul vechi. Din fericire, gardul din bârne a fost montat numai pe trotuarul din faţa liceului. De la intersecţia cu strada Preparaţiei şi până la localul non-stop de lângă staţia de autobuz. Porţiune care, înainte, era străjuită de un gard metalic foarte trainic. Nu s-a aflat încă cine este conducătorul auto, autor al acestei pozne nocturne, dar, după cum se vede la trecerea câtorva zile din acest an, nici „vătămătura” din partea inferioară a gardului nu pare să intereseze pe careva.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (3 )

#1 Marius15.01.2018,  02:26:13
Intereseaza pe careva din primarie ce se intampla in oras???
#2 JORGU15.01.2018,  08:31:46
AU UN SINGUR INTERES,,SALARIILE'',performanta,oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
#3 Alex15.01.2018,  09:57:45
Stricaciunea a fost facuta de teribilistii care se perinda in fiecare seara si noapte la unitatea alimentara din statia de langa liceu.Nu se stie ce "produse" se comercializeaza acolo care au o mare cautare mai ales noaptea cand linistea si ordinea publica este tulburata de acesti "lilieci".


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter