16.01.2018,  19:02:25 | 0 comentarii | 257 vizualizari
Petrila / Autoutilitarele - spălate de 8.873 lei
de Alina PIPAN

Parcul autoutilitarelor, dar și parcul auto al Primăriei Petrila vor străluci de curățenie.

Primăria a încheiat cu GDR Start Comexim un contract de servicii, prin care este specificat faptul că fiecare autoutilitară trebuie să treacă cel puțin de două ori pe la spălătorie, dar automobilele vor trece mai des de atât. 
Spălătoria din Petrila va spăla autoutilitare, interior și exterior, de patru ori pe lună, la prețul de 25,21 lei/4 spă­lări. Autoturismele vor fi și ele spălate interior-exterior de câte ori este nevoie, dar cel puțin de 4 ori pe lună, la prețul de 16,81 lei/4 spălări. Pentru anul în curs, autoturismele primăriei au incluse 264 de spălări. 
Nici macaralele nu vor scăpa neigieni­zate. Fiecare macara va fi spălată interior-exterior tot de 4 ori pe lună, la prețul de 21 de lei/pachet spălări, în timp ce autoutilitara buldoexcavator este curățată săptămânal la prețul de 33,61 lei/lună. Autoutilitara pompieri­lor, din moment ce nu iese chiar atât de des pe teren, nu are nevoie de atât de multe spălări, așadar va trece pe la benzinăria de pe strada Bicazului doar de două ori pe lună. 
În total, pentru contractul anual de spălare a autoturismelor Primăria Petrila va plăti 8.873 lei. GDR Start Comexim furnizează periodic și combustibil pentru primărie. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter