22.01.2018,  19:13:28 | 0 comentarii | 213 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Școala Gimnazială Nr. 2 din Lupeni / Gazdă pentru 3 școli europene
de Alina PIPAN

Gazdele de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” - structura Școala Gimnazială Nr. 2 Lupeni au primit delegațiile celor trei școli partenere în cadrul Proiectului Erasmus+, cheia 2.

Este vorba de 14 elevi și 8 profesori de la următoarele instituții școlare: Școala CEIP Profesor Rafael Gómez Santos, din La Vega De San Mateo, Insulele Canare, Spania, coordonatoarea proiectului, Școala Szkola Podstawowa Integracyjna nr. 21, din Koszalin, Polonia și școala Istituto Comprensivo F. D’Amico, din Rosolini, Sicilia. 
În cadrul Proiectului Erasmus+, cheia 2, se încheie par­teneriate strategice în domeniul edu­cației, formării şi tineretului, cooperare pentru inovare și schimb de bune practici, parteneriate numai între școli cu titlul „Sports and health. The best way to enjoy learning about Europe”.
Vizitatorii veniți la Lupeni au făcut și o oprire la Primăria Lupeni, unde au fost primiți chiar de primarul Lucian Resmeriță, care a privit vizita cu mare importanță, având în vedere că este profesor și cunoaște importanța schimbului de experiență în cadrul școlilor. Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter