30.01.2018,  19:23:04 | 0 comentarii | 243 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Marian Boboc s-a întâlnit cu elevii de la “Leonida”
de Ziarul Vaii Jiului

Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Petroșani este implicat în proiectul R.O.S.E. al cărui motto este, în cazul nostru, „Viitorul reprezintă educație și angajament unic” („VREAU”). 

În acest sens, Consiliul elevilor a propus desfășurarea unei activități cu caracter educativ, activitate la care a fost invitat marți, 30 ianuarie, poetul și documentaristul Marian Boboc, personalitate a Văii Jiului cu care ne mândrim a fi absolvent al liceului nostru.
Acțiunea a avut o semnificație aparte deoarece a fost un preambul la activitățile ce se vor desfășura pe data de 1 februarie 2018, când sărbătorim „Ziua Internațională a Cititului Împreună”. 
Marian Boboc le-a prezentat elevilor o altă imagine, pe înțelesul lor, a literaturii, a importanței cititului în viață. De asemenea, le-a recitat din poeziile sale și le-a vorbit despre cărțile sale ce cuprind o vastă documentare asupra istoriei mineritului, și nu numai, din Valea Jiului. La final, trei dintre elevii ce au pus cele mai frumoase, mai pertinente și interesante întrebări au primit din partea invitatului nostru cărți cu autograf.
Prof. Ana Maria CERCELComentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter