05.02.2018,  19:05:46 | 0 comentarii | 270 vizualizari
Pentru 1,24 mc de lemn / Amendă 5.000 de lei 
de Alina PIPAN

Patrula de menţinere a ordinii publice din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vâlcan a depistat duminică, 4 februarie, în jurul orei 18:30, pe drumul forestier Valea Lupşească din Vulcan, un bărbat care transporta material lemnos (lemn de foc), specia fag, cu un autoturism de teren marca Nissan Terano II.

Bărbatul nu a putut prezenta documente legale din care să rezulte provenienţa materialului lemnos şi nici acordul scris al Ocolului Silvic Lupeni pentru accesul în fondul forestier naţional cu un autoturism. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.
De asemenea, jandarmii montani au dispus măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos (1,24 mc), care a fost predat DCF Iscroni (Ocolului Silvic Lupeni).
În acest weekend, în staţiunile montane Straja, Parâng, Pasul Vâlcan, Câmpu lui Neag şi Râuşor şi pe traseele adiacente acestora precum şi în staţiunea balneoclimaterică Geoagiu-Băi, 63 de jandarmi montani au acţionat pentru menţinerea unui climat de linişte şi siguranţă. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter