13.02.2018,  21:11:10 | 0 comentarii | 310 vizualizari
Pentru Mircea Sîrbu / Titlu post-mortem 
de Loredana JUGLEA

Următoarea întâlnire ordinară a Comitetului Executiv al AJF Hunedoara va avea loc luna viitoare.

La 14 martie se va stabili unde se va desfăşura Adunarea Generală Ordinară, data propusă fiind cea de 20 aprilie. Cu această ocazie i se va decerna, post-mortem, lui Mircea Sîrbu titlul de preşedinte de onoare al AJF Hunedoara.
De menționat faptul că Adrian Radu îşi păstrează şi pe viitor funcţia deţinută, aceea de preşedinte al Comisiei de competiţii, calitatea activităţii sale fiind apreciată de toţi membrii Comitetului Executiv. Reputatul arbitru internaţional Grigore Macavei, de loc din Valea Jiului, a decis să se retragă, după o activitate de 25 de ani, din calitatea de preşedinte al Comisiei judeţene de arbitri.
„Îi mulţumesc lui Grigore Macavei, pentru activitatea pe care a depus-o. Ne-a ajutat foarte mult cu experienţa sa, dar dânsul a hotărât, din motive de vârstă, să se retragă, decizie pe care o respectăm, dar o şi regretăm, însă sunt convins că va fi alături de noi şi în viitor”, a declarat Cristian Petrean, noul președinte al AJF Hunedoara. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter