14.02.2018,  15:33:04 | 0 comentarii | 406 vizualizari
Cum să organizezi petrecerea de botez cu ștaif
de Ziarul Vaii Jiului

Petrecerile de botez au devenit în ultimii ani un tip de eveniment cu pretenții. Chiar dacă în sine petrecerea vizează creștinarea unui nou născut și deci un moment solemn cu încărcătură religioasă, se merită o organizare complexă.

În numele părinților de asemenea și a întregii familii ce primesc cu bucurie un nou membru, petrecerea se justifică, clar.

Cum faci însă ca totul să capete și o notă de eleganţă? Ce trenduri sunt la mare căutare? 2018 este la fel de bogat pe acest segment. În plus, în unele situații se constată o continuitate a unor trenduri care și până acum au fost de mare efect și la mare căutare. Un astfel de caz se referă spre exemplu la ursitoare botez.

Planul petrecerii, de la momente artistice la decor

O petrecere de botez cu pretenții va include prezența unor ursitoare, ca parte din planul de desfășurare. Un astfel de moment este un act artistic, bifează deci partea de entertainment, vizând de asemenea și ceea ce ține de scopul petrecerii până la urmă, adică nou născutul și al său moment memorabil.

De fapt, ce sunt ursitoarele? Tradiția le menționează, legendele de asemenea, deci ar putea fi definite ca o realitate îndepărtată, când se dădea crezare unor zei și unor puteri divine. Ursitoarele erau de fapt zânele care prin puterea cuvântului și a gândului bun atrăgeau numai bine pentru destinul nou născutului. Tot poveștile spun și despre personajul rău, antiteza binelui, bătrâna urâcioasă care încerca să își demonstreze și ea puterile, pentru că, ce-i drept, viața are și suișuri și coborâșuri.

Păstrând astfel de referințe, ursitoarele sunt invitate la petrecerea de botez spre a ursi de bine și a crea un impact emoțional pentru întreg evenimentul. Acum mai mult ca niciodată este momentul cel mai prilenic pentru a dori celui mic tot ce e mai bun în viață, mai cu seamă că acest eveniment marchează începutul unei vieți creșține.

Agențiile de profil oferă la capitolul ursitoare de botez un întreg act artistic foarte bine organizat. Spre exemplu, Paradisul Personajelor se poate mândri cu pachete dintre cele mai diverse. Acestea vor include, de la caz la caz, o interpretare de text personalizat, un spectacol a 3 ursitoare cu sau fără prezența unei zâne rele. Coloana sonoră și textul rimat sunt o completare, precum și alte surprize de la texte dedicate și părinților și până la realizarea hărții astrologice și a numerologiei celui mic.

Pentru o mai bună înțelegere a modului în care se desfășoară un astfel de moment, merită amintit despre prezența ursitoarelor. Cel puțin când vine vorba de Paradisul Personajelor oferta include prezența unui îngeraș, zâna Iubirii, a Înțelepciunii, precum și cea a Norocului. Sunt până la urmă cele mai acute dorințe despre ce ar putea viața să ofere pentru a împlini un om.

Alte trenduri pentru botezuri și petrecerile din acest registru

Dacă partea de impresionare și delectare a părinților este completată, mai rămâne și ca decorul să se ridice la înaltele pretenții. Din acest punct de vedere, trendurile dictează prezența unui candy bar, a animatorilor pentru invitații cu copii, baloane cu heliu și imprimeuri specifice, pentru anumite elemente de decor – șervețelele, intrarea, decorațiunile de pe mese, mărturiile etc.

Desigur, trebuie să existe o unitate a acestor elemente, astfel că nimic nu se alege la întâmplare. Un aspect comun ține de designul invitațiilor spre exemplu. Mai apoi, evenimentul în sine, cel de botez, include și el anumite decorațiuni cu puncte comune în decorul de la petrecere. Partea cromatică rămâne a fi aleasă de asemenea corespunzător, pentru ca întreaga imagine să fie una completă. La acest capitol, trendul anului dictează ultravioletul ca și culoare supremă, ce din fericire se poate preta a fi o culoare potrivită atât la un botez de băiat, cât și de fată.

A urma anumite trenduri când vine vorba de petrecerea de botez a nou născutului înseamnă pentru părinți mulțumirea de a face totul perfect în numele darului divin al vieții, copilul. Va rămâne un eveniment memorabil, cotat ca prima petrecere a celui mic, de unde și înaltele pretenții ca nimic să nu fie banal, simplu și cum s-a mai văzut la alții. Cum până la urmă un astfel de eveniment include aceleași momente - botez, prima împărtășanie, petrecere etc. - părinții pot miza pe originalitate la capitolul decor și acte artistice incluse.



Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227






Publicitate
Newsletter