25.02.2018,  11:20:12 | 0 comentarii | 301 vizualizari
Pentru marți, 27 februarie, ora 14:00, / Consiliul local Lupeni este convocat în şedinţă ordinară
de Alina PIPAN

Se va cere votul consilierilor pentru aprobarea reţelei şcolare de pe raza municipiului Lupeni pentru anul școlar 2018 - 2019. Se va vota și Regulament referitor la constituirea dreptului de superficie cu titlu oneros asupra unor terenuri din domeniul privat ocupate de construcții, iniţiator av. Radu-Călin Napău-Stoica. Va fi pus în discuţie programul acțiunilor culturale, științifice, artistice, sportive și de agrement pentru anul 2018, Planul de Analiză şi Acoperire a Riscurilor pe anul 2018. 
Primarul Lucian Resmeriță cere transformarea unor posturi din organigrama și statul de funcții al Spitalului Municipiului Lupeni, dar și reorganizarea Unităţii Locale de Sprijin a municipiului Lupeni.
Nu a venit încă vara, dar se va vota  participarea Consiliului local al Municipiului Lupeni în calitate de coorganizator la “Festivalului Berii” - 2018.
Se pregătește și cea de-a XLVII-a ediție a Cupei Veteranilor la schi alpin și schi fond, dar se votează și finanțarea  participării domnului Petru Ambruş, atlet selecţionat şi legitimat în cadrul Federaţiei Române de Atletism, Comisia Naţională a  atleţilor veterani, la competiţiile de atletism naţionale şi internaţionale în anul 2018.
Se va vota oportunitatea închirierii pășunilor aflate în proprietatea privată a Lupeniului. De asemenea, se cere aprobarea  programului de acţiuni şi lucrări publice de interes local executate în anul 2018 cu beneficiarii de venit minim garantat stabilit potrivit prevederilor Legii nr. 416/ 2001.
Se revocă HCL privind înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal Lupeni, dar se cere aprobarea premierii familiilor care au sărbătorit sau vor sărbători în anul 2018 „Nunta de Aur”.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter