27.02.2018,  19:08:00 | 0 comentarii | 392 vizualizari GALERIE:     FOTO    
„str. bețivilor. poeme de iubire” / Lansare ca în vremurile bune ale Boemei
de Marian BOBOC

E bine când poezia are prieteni. Un prieten (și) al poeziei mele este Costel Avram, datorită căruia volumul meu „str. bețivilor. poeme de iubire” a putut să apară. Îi mulțumesc încă o dată. Am uzat de această mărturisire pentru a prefața rândurile despre lansarea noului meu volum de versuri „str. bețivilor. poeme de iubire”, apărut la Editura „Fundației Alfa”, Cluj-Napoca, a poetului Ștefan Melancu. 

Mi-am lansat cartea cu poeme de iubire chiar de Dragobete (sâmbătă, 24 februarie) în atmosfera boemă a Restaurantului „Românesc”, al inimosului Aron Dumitrescu. Alături de primii pași în lume ai volumului au fost: familia, prieteni, prietene, amici, amice, iubitori de (c)arte, toată floarea cea vestită a Cenaclului „Boema” (Constantin Cîmpeanu, Gheorghe Truță, Ioan Dan Bălan, Ionela Diaconu, Adrian Cerchez, Robert Hummel, Tic Mihuț).  
Ion Hirghiduș și Gilbert Danco s-au plimbat cu atenție critică pe „str. bețivilor. poeme de iubire”. Invitata specială a serii a fost poeta Clara Mărgineanu. Ea a bătut atâta drum (din București) doar pentru a-mi dăruit cuvinte rare, cuvinte care au vrăjit asistența și pe care le-am pus la păstrare într-un sipet.
Fiecărui participant i-am dăruit câte un volum de versuri și câte un „Ziarul Văii Jiului” (cu suplimentul său „Școală și cultură”, dedicat în întregime evenimentului). 
Apoi, am dat autografe, am băut, am dansat, am cântat, am spus poezii, am băut, am dansat, am cântat, am spus poezii. Până s-a făcut târziu. Până când s-a făcut frig. Și a trebuit să ne înghemuim unii în alții… A fost ca la Cenaclul BOEMA de altădată...
Latura oficială a lansării, filmată de Ilie Pintea, pe http://hd365.ro/?p=3494.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter