01.03.2018,  19:25:04 | 0 comentarii | 435 vizualizari
A fost lansat proiectul / „Atelierul de antreprenori”
de Alina PIPAN

În Regiunea Vest (județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara) a fost lansat proiectul „Atelierul de antreprenori” în cadrul căruia se acordă finanțări de până la 40.000 euro pentru societățile comerciale nou-înființate cu profil non-agricol, care își desfășoară activitatea în zona urbană.

Beneficiarii proiectului sunt Universitatea de Vest din Timișoara în parteneriat cu Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro.
Vestea a fost anunțată atât de primarul Lucian Resmeriță, cât și de consilierul Cristian Roșu. Putea fi anunțat de oricine, dar proiectul este condus de Universitatea de Vest din Timișoara. Nu este singura universitate care se ocupă de acest tip de proiect, și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Timișoara a demarat un proiect similar. 
Proiectul se adresează unui grup țintă alcătuit din minimum 310 persoane fizice care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban, în Regiunea Vest, au vârsta peste 18 ani și doresc să inițieze o activitate independentă. 
Important de știut este faptul că nu trebuie doar să vrei și să te înscrii în acest program, trebuie să participi la cursurile organizate și să fii cu adevărat pregătit pentru a începe o afacere. 
În perioada septembrie-noiembrie 2018 se vor organiza concursuri de planuri de afaceri, în urma cărora se vor selecta circa 38 de antreprenori pentru a beneficia de un ajutor financiar de maxim 40.000 de euro, 100% nerambursabil pentru demararea de afaceri în regiunea adresată de proiect.
Începând cu noiembrie 2018, antreprenorii selectați vor beneficia de o serie de activități suport menite să îi ajute în dezvoltarea și sustenabilitatea afacerii.
La finalul proiectului, în cele 4 județe ale Regiunii Vest, se vor înființa și dezvolta 38 afaceri care vor crea cel puțin 76 locuri de muncă, ceea ce înseamnă că după un an de pregătire afacerea se va implementa cu adevărat. O parte din bani vor fi acordați pentru a susține deschiderea afacerii, cealaltă parte -la câteva luni după implementare. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter