08.03.2018,  20:20:35 | 0 comentarii | 369 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Primarul Resmeriţă a dăruit lalele
de Corneliu BRAN

Conform obiceiului instituit încă de la începutul creării organizaţiei PSD Lupeni, Ziua de 8 Martie este marcată an de an de către sociali-democraţii lupeneni.

Nici anul acesta n-a fost altfel, peste 80 de reprezentanţi ai PSD Lupeni, în frunte cu primarul Lucian Resmeriţă, fiind văzuţi pe străzile municipiului împărţind flori la toate doamnele şi domnişoarele întâlnite, dar şi prin instituţiile publice din Lupeni la funcţionarele şi angajatele acestora. Numărul de fire de flori împărţite a fost impresionant şi anul acesta, nu mai puţin de 2.500 de fire de lalele roşii, toate achiziţionate din buzunarele domnilor din PSD.
„Este o zi specială, fiecare avem mame, soţii, fiice, bunice, surori sau prietene, astfel că şi anul acesta n-aveam cum să ratăm această zi dedicată femeilor noastre dragi. Şi pe această cale le transmitem tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Lupeni multă fericire şi sănătate, alături de tradiţionalul La Mulţi Ani!”, a ţinut să transmită un mesaj prin intermediul ZVJ primarul Lucian Resmeriţă.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter