11.03.2018,  11:32:26 | 1 comentariu | 667 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Premii pentru elevii cu rezultate remarcabile, oferite de doamnele de la PNL
de Gheorghe OLTEANU

Femeile liberale vulcănene s-au sărbătorit, de ziua lor,  în sala mare a Clubului IMAX Vulcan. Şi nu e de mirare, din moment ce aceasta este, de fapt, cea mai solicitată sală din Vulcan şi trebuie să o închiriezi cu mult timp înainte, dacă vrei să organizezi aici evenimentul pe care l-ai programat. Or, şi în cazul celui de vineri, conducerea Organizaţiei Femeilor Naţional-Liberale din Vulcan a procedat în mod similar.

Şi doamnele de la PNL Vulcan
au procedat astfel, mai ales că au avut mulţi invitaţi. Şi din organizaţiile din Valea Jiului, dar şi de la judeţ. Au venit, însă, şi doamne şi domnişoare care nu fac parte din acest partid. Atmosfera a fost una de voie bună. Asta, pentru că organizatorii s-au lăsat pe mâna administratorului Clubului IMAX, ai cărui ochi vigilenţi au vegheat, pentru ca nimic să nu le strice buna dispoziţie. Evenimentul a început cu bine şi s-a încheiat cu bine. Am reţinut ceea ce s-a petrecut după cuvântul de bun venit al mai marilor din PNL. Domniile lor i-au premiat pe elevii vulcăneni care, în perioada care a trecut din actualul an şcolar, au obţinut rezultate de excepţie la olimpiadele la care au participat.

Doisprezece elevi
au trecut, pe rând, ca sa le fie înmânate premiile. Şi, fiindcă aceşti copii le merită din plin, să-mi fie permis să le amintesc şi numele: Kaszo Monica, Şcoala Gimnazială nr. 4, menţiune la Olimpiada de Lingvistică, Jalbă Anca, Şcoala Gimnazială nr,4, menţiune la Olimpiada de Lingvistică, Moldovan Alesia, Şcoala Gimnazială nr,4, menţiune la concursul Cultură şi Spiritualitate Românească, Pîrvu Robert George, Şcoala Gimnazială nr.5, menţiune la Olimpiada de Lingvistică. Stoleriu Sorana, Şcoala Gimnazială nr.6, menţiune la Olimpiada de Religie, Bâlboc Daria-Marina, Şcoala Gimnazială nr.6, menţiune la olimpiada de Educaţie Tehnologică, Tomescu Alexandra, Şcoala Gimnazială nr.6, premiul I la Olimpiada de Educaţie Tehnologică, Gache Alin, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”, locul I la olimpiada Discipline Tehnologice, Cibotaru Adina, Vlăduţ Dumitru, Agoston Daniel Agoston Cosmin, Gogeneaţă Bogdan, Ivaz Radu, Simo Sorin, Purcaru Ionuţ, toţi de la CTMV, menţiune la olimpiada de Educaţie Tehnologică, şi Bărbiţă Rareş, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”, locul al VI-lea pe ţară la olimpiada ACADNET. I-am amintit pe elevi, aşa că neapărat trebuie nominalizaţi şi profesorii lor îndrumători” prof. Simona Constantin de la Şcoala Gimnazială nr.4, prof. Muraru Alina, Şcoala Gimnazială nr.5, prof. Jurj Adriana, Şcoala Gimnazială nr.6, prof. Lalu Petronela, prof. Soceanu Cristina şi prof. Giubalcă Lacrima de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu’”.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (1 )

#1 cristi11.03.2018,  21:08:34
Toata stima pentru acesti copii!Partea proasta este ca probabil isi vor lua zborul din aceasta Vale,care nu le ofera nicio perspectiva!


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter