12.03.2018,  18:51:55 | 0 comentarii | 1008 vizualizari
Primăria Petroșani / Contracte de servicii medicale pentru școli și licee
de Alina PIPAN

Primăria Petroșani prin Serviciul de Asistență Socială achiziționează servicii de medicină generală, pentru a acoperi lipsa cabinetelor medicale. În acest sens vor fi încheiate contracte de prestări servicii cu medicii generalişti. În baza contractelor de servicii medicii generaliști vor trebui să asigure următoarele servicii: triaj epidemiologic; examenul medical de bilanţ al stării de sănătate prin care se examinează toţi elevii din clasele I, a IV-a, a VIII-a, a XII-a, XIII-a ani terminali şi ultimul an al şcolilor profesionale, pentru aprecierea nivelului de dezvoltare fizică, somatometrică şi neuropsihică şi pentru depistarea precoce a unor eventuale afecţiuni. Contractul va fi valabil până la data de 31.12.2018.
Ofertele din partea medicilor sunt așteptate la sediul D.A.S., birou contabilitate, camera 4, până în data de 20 martie. Se va alege oferta cu preţul cel mai scăzut cu respectarea cerinţelor legale în domeniul medicinii prestate în unităţile de învăţământ.
Unităţile de învăţământ pentru care se vor încheia contracte de servicii de asistenţă medicală şcolară sunt următoarele: Colegiul Naţional de Informatică „Carmen Sylva” - Şcoala Gimnazială „Carmen Sylva”; Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” - Şcoala Gimnazială nr.2; Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Petroşani; Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” - Şcoala Gimnazială „Avram Stanca” Petroşani; Colegiul Economic „Hermes” Petroşani şi Şcoala Gimnazială nr.7. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter