13.03.2018,  18:53:10 | 0 comentarii | 1334 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Și omului lui Ile de la vârful AJOFM Hunedoara îi place adrenalina
de Cătălin DOCEA

Lui Nicolae Fara, uns director executiv al AJOFM Hunedoara pe mâna cu ceas de lux a primarului Ile, dar și pe criterii de competență, desigur, îi cam place adrenalina.

Destul de puține au fost constatările organelor de control (pe tema investițiilor din Pasul Vâlcan, de exemplu), care să nu-l fi evocat la pachet și pe dl. Fara alături de fostul său șef, Gheorghe Ile. Până acum, dl. Fara pare să fi scăpat. Cu primarul, rămâne de văzut.
Deși s-a retras, poate la timp, poate nu chiar la timp, de la PM Vulcan, pe dl. Fara nu-l lasă greșelile trecutului să se bucure de salariul baban de la stat. Căci „greșeli” s-ar putea numi, într-un termen foarte elegant, acțiunile comune ale domnilor Fara și Ile. Acțiuni care, pentru presupuse finanțări ilegale de la bugetul municipiului Vulcan, i-au făcut pe domnii Ile și Fara în prima fază parteneri de dosar penal la DNA Alba Iulia. Mai nou, chiar și colegi în opisul proceselor Tribunalului Hunedoara, acolo unde amândoi (dar nu numai cei doi) au contestat măsura sechestrului asigurator, dispusă de procurorii DNA.
Pentru că îi place adrenalina, dl. Fara joacă la limita obrazului (ca să nu zicem a legii). Pe de o parte, instituția pe care o conduce, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara, face achiziții directe de la Point Paper SRL Deva (asociați Nicolae, Maria Steliana și Ilinca Ioana Câmpeanu) și de la Tora Print SRL Deva (asociați Nicolae și Ilinca Ioana Câmpeanu). Pe de altă parte, Nicol Fara - fiica directorului executiv al AJOFM Hunedoara - a realizat, potrivit celei mai recente Declarații de avere disponibile public, venituri ca agent comercial de la Point Paper SRL Deva.
Cum dl. Fara este, deocamdată, negustor cinstit cu sechestru asigurator de la DNA, urăm persoanelor fizice și juridice menționate vânzare bună sau, după caz, cumpărături cu folos. Vom reveni.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter