14.03.2018,  19:15:20 | 1 comentariu | 610 vizualizari
Vulcan / Faceţi-vă curaj pentru festival!
de Gheorghe OLTEANU

Mai e o lună şi ceva până la desfăşurarea celei de-a cincea ediţii a Festivalului „Fii star în ţara ta!”, iar totul decurge conform programului stabilit de către organizator. Din acest punct de vedere, domnul Cătălin Ţugulea are de ce să fie mulţumit. Numele evenimentului pornit de el şi de soţia sa Antonela, în urmă cu câţiva ani, a ajuns să fie cunoscut în mai toată ţara. Dovadă sunt concurenţii din judeţele Botoşani şi Maramureş care şi-au anunţat deja participarea la festival.

Până în prezent,
aproape de o sută de persoane s-au înscris la probele de concurs ale festivalului vulcănean. Cătălin Ţugulea este optimist din acest punct de vedere şi este sigur că, şi la ediţia festivalului care va avea loc în ultima decadă a lunii aprilie, numărul de concurenţi va fi în jur de două sute douăzeci. Totodată, domnia sa este încrezător şi în ceea ce priveşte creşterea influenţei pe care o va avea festivalul acum, dar şi în viitor. „Acest lucru se va întâmpla negreşit, a menţionat Cătălin Ţugulea, pentru că, pe lângă Asociaţia de Calificare Profesională şi Sprijin Social – Valea Jiului, în persoana domnului dr. Călin Romeo, care, încă de la început, mi-a oferit sprijin, iată, din acest an, şi Primăria municipiului Vulcan a devenit partener oficial al festivalului. Eu sunt sigur că, în acest fel, acţiunea va avea o traiectorie ascendentă!”.

Ediţia a cincea
a Festivalului „Fii star în ţara ta!” se va desfăşura, ca şi în ultimii doi ani, în sala mare a Clubului IMAX Vulcan, care, fapt constatat, oferă condiţiile optime necesare. Cei care vor să afle mai multe despre eveniment pot intra pe pagina de Facebook care poartă numele festivalului. Relaţii se pot obţine şi la numărul de telefon 0721.455417. Curaj! Încercaţi şi veţi vedea că nu aveţi decât de câştigat!Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 Cetatean 15.03.2018,  13:22:04
Mai este o luna si strazile si parcul arata ca in evul mediu. Avem primar gospodar (doar in interesul lui)


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter