25.03.2018,  12:52:40 | 1 comentariu | 987 vizualizari
La Spitalul Municipal Lupeni / Se caută șefi la Pediatrie și Obstetrică-Ginecologie
de Alina PIPAN

Spitalul Municipal Lupeni a scos la concurs următoarele funcții: șef Secția Pediatrie, șef Secția Obstetrică-Ginecologie. La concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea postului, specialitate pe care o practică în mod curent și în care sunt confirmați prin ordin al M.S.P. (vechimea în specialitate decurge de la data confirmării și încadrării ca specialist).
Concursul sau examenul va consta în următoarele probe: interviu – susținerea proiectului de management, probă scrisă, probă clinică sau practică.
Conform site-ului oficial al Spitalului Municipal Lupeni, secțiile amintite au doar câte doi medici, la Pediatrie fiind Mariana Mateescu - medic primar și Oana-Mădălina Potcoavă - medic specialist, iar la Obstretică-Ginecologie activând Tiberiu Miclea - medic primar, șef de secție și Doru Neamțu, medic primar. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 lupeneanul04.04.2018,  21:30:20
La pediatrie exista doar un medic, pentru ca dr. Potcoava Oana a plecat definitiv de vreo 2 luni !


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter