11.04.2018,  19:05:29 | 0 comentarii | 566 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Foc la Pregoterm
de Gheorghe OLTEANU

Un incendiu suspect a izbucnit, marţi după-amiaza, în curtea din Colonia de Jos a SC Pregoterm SA Vulcan. Un martor ocular a declarat pentru ZVJ că focul a apărut în trei locuri şi că, apoi, vâlvătaia s-a întins foarte repede.

În curtea în care,
odinioară, erau şi birourile societăţii se află magaziile, atelierele şi sunt parcate autospecialele de colectat gunoiul. De mai bine de un an aici este deversat şi se face selecţia deşeurilor menajere aduse din oraş. În partea sudică a curţii este depozitat un număr impresionant de canapele şi saltele vechi pe care vulcănenii le abandonează la gunoiere. Acestea constituie o atracţie irezistibilă pentru inşii care caută fier vechi. Respectivii sar gardul de beton, iau canapelele, le duc înspre calea ferată şi le dau foc. Ce e de ars arde, după care arcurile sunt recuperate şi duse la centrele de fier vechi.

Aşa se presupune
că s-au petrecut faptele şi în jurul orei 17:15 a zilei de marţi, 10 aprilie. Numai că persoanele rămase neidentificate nu s-au mai obosit să care canapelele dincolo de gard, ci le-au dat foc direct la faţa locului. Intervenţia pompierilor, sosiţi cu două autospeciale de stingere, a fost promptă. Până la sosirea lor, câţiva angajaţi ai SC Pregoterm au întins o linie de furtunuri de la hidrantul aflat la drum, în faţa porţii principale. În jurul orei 19:00 incendiul a fost complet lichidat.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter