12.04.2018,  19:27:55 | 0 comentarii | 441 vizualizari
Primarul Nicolae Dunca: „Primăria Aninoasa nu se află în insolvenţă şi nici nu există vreun pericol în acest sens!”
de Corneliu BRAN

Primarul Aninoasei, Nicolae Dunca, susţine că localitatea Aninoasa din Valea Jiului, judeţul Hunedoara, nu se află în insolvenţă „pentru a doua oară, aşa cum s-a scris!”.

Joi, 12 aprilie, Nicolae Dunca a oferit o declaraţie pentru ziarul nostru, prin care dezminte informaţiile false apărute pe internet.
„Vreau să informez opinia publică din ţară, cetăţenii Aninoasei şi hunedorenii că Aninoasa-Hunedoara nu este în momentul de faţă un oraş în insolvenţă. A apărut o ştire eronată pe anumite site-uri şi prin anumite publicaţii judeţene, preluată ulterior şi de o publicaţie naţională, precum că Primăria oraşului Aninoasa ar fi pentru a doua oară în insolvenţă. Probabil este o păcăleală de 1 aprilie, deşi cam târzie la această dată, sau o informaţie neverificată şi aruncată pe piaţă prin mass-media de către unii. Un simplu telefon dat la Direcţia Finanţelor Publice Hunedoara-Deva ar fi lămurit totul. 
Într-adevăr, n-avem bani câţi ne-ar trebui pentru tot ce este de făcut, cum sunt sute de primării din ţara asta, e drept, dar banii pe care-i avem îi gestionăm raţional în aşa fel încât să fim cu toate plăţile la zi, fără sume restante imense cum se întâmpla în mandatele de dinaintea mea, n-avem arierate, iar primăria este cu salariile la zi şi funcţionează normal, activitatea angajaţilor noştri nefiind perturbată în vreun fel. Credeţi că dacă eram în insolvenţă sau aveam probleme cu ANAF-ul, am fi putut să acordăm tichetele de vacanţă pe anul 2018 pentru angajaţii primăriei? Ori crede cineva că dacă aveam probleme financiare grave, care să ajungă la insolvenţă, am mai fi putut depune proiecte importante pentru localitate pentru finanţare europeană sau guvernamentală? Sunt doar nişte informaţii neverificate, dar care iată cât de mult rău pot face din punctul de vedere al imaginii administraţiei publice locale aninosene. Nu zic, poate cine ştie, o fi vorba de o altă localitate Aninoasa, că sunt parcă vreo cinci în ţară, dar nu e vorba de Aninoasa din Valea Jiului, asta e clar”, a declarat pentru ZVJ primarul Aninoasei, Nicolae Dunca.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter