15.04.2018,  12:23:43 | 0 comentarii | 495 vizualizari GALERIE:     FOTO    
În chestiunea „senatorul Resmeriță și termoficarea” / Câteva aduceri aminte
de Marian BOBOC

Mai nou, senatorul Resmeriță e preocupat de situația… termoficării. Chiar dacă şi-a atras unele critici, „Ziarul Văii Jiului” a sprijinit toate acțiunile deputatului, primarului și senatorului PSD Cristian Resmeriță. 
Cu o excepție: poziția sa față de CEH. De ce?

Pentru că nu am uitat că la Lupeni (și nu altundeva…) s-a cerut ca SE Paroșeni să își ia conductele și să plece. Oare cine a cerut aceasta, invocând motive de ordin… estetic? Adică, conductele strică aspectul orașului, pardon, municipiului.
Pentru că nu am uitat că Protocolul din luna mai 2016 a fost semnat, în afară de Sorin Vasilescu, și de un membru marcant al organizației PSD Lupeni, lider al Sindicatului „Muntele”. Urmarea? Mina Lupeni se închide anul acesta. Nu am observat nici o reacție a PSD Lupeni pe acest subiect, cu adevărat important: închiderea minei Lupeni.
Pentru că nu am uitat că Doru Vișan - cel care a fost șeful sub mai toate regimurile politice peste Termocentrala Paroșeni și care are o responsabilitate asupra chestiunii termoficării, situație care nu-i dă pace domnului senator - a fost numit secretar de stat în Ministerul Energiei cu sprijinul politic al PSD. Cine din PSD l-a sprijinit pe Doru Vișan să ajungă în această funcție înaltă? În ce organizație PSD este membru Doru Vișan (dacă este…)?
Pentru că nu am uitat că pensionarul Nicolae Drăgoi, membru de rândul… 2 al PSD Lupeni, a fost instalat în urmă cu un an director general la Minvest Deva. A beneficiat cineva din PSD direct sau indirect de această numire? Dacă da, cine și cum… 
Publicăm în pagina a 3-a situația exactă a termoficării în Valea Jiului, comunicată de Complexul Energetic Hunedoara. 
Credem că am fost expliciți în argumentarea opoziției noastre față de poziția senatorului Resmeriță în chestiunea CEH.



Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.



Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227





Publicitate
Newsletter