15.04.2018,  12:41:36 | 1 comentariu | 550 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Mizerie „La Brazi”
de Gheorghe OLTEANU

Cu ceva timp în urmă am scris despre mizeria în care se scaldă fostul rezervor de apă al Vulcanului, aflat în păduricea de molizi denumită „La Brazi”. În cea din partea de jos, fiindcă mai există una ceva mai sus. Nu s-a schimbat nimic de atunci. 

Nu cred că
articolul acela să nu fi fost citit de către cine ar fi trebuit. Mai repede sunt de părere că este vorba de dezinteres. Sau, poate, că există alte priorităţi, decât asanarea focarului de infecţie de aici. Mai ştii? În partea de mai sus a locului de agrement vulcănean, cam pe unde-i scena, e plin de gunoaie. De toate felurile: hârtii, PET-uri, doze de bere şi de sucuri etc. E adevărat, nu cam câte îţi este dat să vezi după ce se termină serbarea câmpenească a nedeii vulcănene, dar sunt destule.

Vina pentru 
această stare de lucruri nu este în totalitate a celor de la salubrizare. De vină sunt – vorba lui Busu de la ProTV – babuinii care, după un grătar şi o bere date în mijlocul naturii, uită să lase curat locul în care şi-au umplut maţul. Aceştia sunt bipezii din categoria celor care gândesc cam aşa: lasă, că de aia plătim gunoiu’, ca să vină ăia sa-l ia! Sâmbătă dimineaţa, pentru că tot eram în zonă, mi-am aruncat privirea şi în curtea fostei cabane a minei Vulcan. Trecută în administrarea primăriei şi, de ceva ani buni, oferită, pusă la dispoziţie, mă rog, celor care se antrenează pentru acţiuni de salvare montană. Asociaţia aceasta a promis mari schimbări atunci când a preluat clădirea. Din păcate, nu s-a petrecut mai nimic din toate astea. În plus, în curte e plin de gunoaie, de zici că nimeni nu stă acolo. Vom reveni.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (1 )

#1 Ana16.04.2018,  10:11:47
Cate amenzi a dat politia locala pentru aruncatul gunoiului in locuri nepermise? Din masina nu se vede.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter