16.04.2018,  19:18:58 | 0 comentarii | 291 vizualizari
Pentru Andreea Riana Floronesc, / O nouă competiţie, o nouă victorie
de Ziarul Vaii Jiului

În urma obţinerii premiului I pe judeţ, eleva Andreea Riana Floronesc din clasa a VII-a B (de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” - Școala Gimnazială Nr. 2 Lupeni), pregătită de profesoara Maria Cârlugea, a participat la Olimpiada Naţională de Limba Franceză, desfăşurată la Buzău în perioada 2-6 aprilie 2018.

I-a întâlnit acolo pe cei mai buni copii din ţară la limba franceză, câte un reprezentant din fiecare judeţ. Și de această dată, Riana a fost la înălţime. Obţinând un punctaj de 91 de puncte din 100 posibile şi clasându-se printre primii la nivel naţional, ea a primit „Menţiune specială”. Acest rezultat mă bucură în mod deosebit deoarece numele şcolii şi al localităţii noastre este alături şi chiar înaintea multor şcoli de prestigiu ale unor oraşe mari ale ţarii. Perseverenţa în muncă şi pregătirea asiduă au dat roade din nou. Această distincţie este un dar pe care ea l-a primit de Paşti ca o răsplată a strădaniei sale pentru că Iisus îi recompensează pe cei harnici. Nu este un dar de la „iepuraş”, pe care orice copil îl primeşte de la părinţi, fie că a fost cuminte, fie că nu a fost, doar că aşa este obiceiul. Zeci şi zeci de ore de pregătire suplimentară, pe tot parcursul anului şcolar, chiar şi în săptămâna „Școala altfel” (când colegii ei se relaxau), deşi au constituit un efort, au făcut ca ea să progreseze şi să ajungă la performanţă.

Felicitări, Riana! Succes în continuare în studiul limbii franceze!
Prof. Maria CȂRLUGEAInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter