16.04.2018,  19:31:42 | 0 comentarii | 305 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Pentru arcașii noștri / Săgeţi aurite 
de Loredana JUGLEA

Componenţii echipei SCM Deva au participat la două competiţii majore în weekendul trecut, unde au obținut rezultate excelente. 

La București s-a desfășurat, în perioada 13-15 aprilie 2018, Cupa Primăverii. Sportivii din Valea Jiului (legitimați la SCM Deva) au obținut următoarele rezultate: Eduard Miklos - locul I; Andreea Urițescu - locul I; Răzvan Marcu - locul II; Mario Ţîmpu - locul III; Gigi Pușcă - locul III.
În urma acestor rezultate, SCM Deva a câștigat Trofeul CUPA PRIMĂVERII 2018.
Un alt concurs la care sportivii noștri au luat parte a avut loc, tot în perioada 13-15.04.2018, în localitatea Kamnik (Slovenia). Aici s-a desfăşurat etapa de Cupa Mondială 2018 Veronica’s CupWorld Ranking Event, cu participarea sportivilor din 19 ţări. Din reprezentativa României au făcut parte 4 sportivi de la SCM Deva: Beatrice Miklos, Luminiţa Boroş, Flavius Tănăsescu şi Ghenadi Iepuri. Sportiva Beatrice Miklos a reuşit trei rezultate extraordinare, clasându-se de două ori pe prima poziţie, şi o dată pe a doua poziţie: locul II - individual arc olimpic cadete, locul I - echipe arc olimpic cadete (împreună cu Timeea Frai de la CSM Iaşi şi Mădălina Amaiestroaie de la CSS Rădăuţi) și locul I - echipe mixte arc olimpic cadeţi (împreună cu Tudor Buzilă de la CSS Rădăuţi).
Sportivul Flavius Tănăsescu, la prima participare la o competiţie majoră, a reuşit performanţa de a se clasa pe prima poziţie a podiumului cu echi­pa de arc olimpic cadeţi, împreună cu Frai Cosmin de la CSM Iaşi şi Tudor Buzilă de la CSS Rădăuţi. Antrenorii Gigi Pușcă (care a făcut deplasarea la Bucureşti) şi Viorel Hăbian (ce a făcut deplasarea în Slovenia) se declară mulţumiţi de rezultatele obţinute. Felicitări întregii delegaţii a României!Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter