19.04.2018,  12:31:29 | 0 comentarii | 584 vizualizari
Fonduri nerambursabile pentru sport și cultură la Petrila
de Alina PIPAN

Conform Legii 350/2005 administrațiile locale, deci și Primăria Petrila,  trebuie să acorde finanţare nerambursabilă, din fonduri publice  proiectelor cluburilor sportive de drept privat, ale asociaţiilor pe ramura de sport judeţene, din oraşul Petrila care iniţiază şi organizează programe sportive de utilitate publică şi pentru activitaţile culturale organizate pe raza orașului.

Finanţările se pot acorda persoanelor fizice sau persoanelor juridice fără scop patrimonial, asociaţii ori fundaţii constituite potrivit legii, care activează în folosul comunităţii oraşului Petrila şi propun desfăşurarea unor acţiuni sau programe care să contribuie la interesul public local al oraşului Petrila.

Suma totală alocată proiectelor: 260.000 lei pentru activităţi sportive şi doar 41.000 lei pentru activităţi culturale, aprobate conform programului anual al finanţărilor nerambursabile aferent anului 2018.

Finanţarea se poate acorda numai pentru cheltuieli de pregătire (cantonamente), pentru participare (taxe închiriere teren/sala, transport ,cazare, masa), pentru achiziţionare de echipament sportiv sau pentru organizarea de competiţii oficiale (turnee finale, turnee internaţionale, etc.), în limita fondurilor existente.

Nu se acordă finanţare pentru salarii, cheltuiele de regie (energie electrică, canalizare, telefon, etc.).

Solicitantul va depune documentaţia prevăzută de ghid în două exemplare (original şi copie) la registratura primăriei, până la data de 21.05.2018 ora 10.00

Evaluarea şi selecţia proiectelor se va face de către Comisia de evaluare, care va comunica la încheierea procedurii de evaluare şi selecţionare, în scris solicitanţilor neselecţionaţi motivele,neacordării finanţării si celor selecţionaţi nivelul sumelor aprobate în vederea încheierii contractelor.

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter