22.04.2018,  12:00:24 | 0 comentarii | 308 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Lauri internaţionali pentru INSEMEX
de Ziarul Vaii Jiului

În perioada 11-15 aprilie 2018, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă – INSEMEX Petroşani a participat la cel de-al 46-lea Salon Internațional de Invenții de la Geneva, Elveția.

La nivel mondial, Salonul este considerat cel mai prestigios eveniment în domeniul inventicii. Salonul a fost organizat sub înaltul patronaj conferit de Guvernul Federal Elveţian, statul şi oraşul Geneva, precum şi de Organizaţia Mondială pentru Proprietate Intelectuală - OMPI.
Standul de prezentare al României realizat sub egida Ministerului Cercetării și Inovării, care a asigurat selecția invențiilor și plata participării acestora la Salon, a reunit un 36 de invenții din diferite domenii. În urma jurizării celor peste 1000 de lucrări prezentate la Salon, INCD INSEMEX Petroșani a obținut o medalie de aur și un premiu special.
La acest eveniment, INCD INSEMEX a fost reprezentat prin domnul dr.ing. Cosmin Colda, cercetător științific gr. III, din cadrul Laboratului Echipamente Electrice Ex de Curenți Slabi, cu invenția „Sursă de impulsuri scurte dreptunghiulare programabile de curent pentru încercarea componentelor barierelor de securitate din cadrul instalaţiilor de curenţi slabi din spaţiile cu pericol de atmosferă explozivă”.
Lucrarea a fost medaliată cu Medalie de Aur și premiată cu un Premiu Special din partea Turkish Patent and Trademark Office.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter