04.05.2018,  10:33:27 | 0 comentarii | 490 vizualizari
Comunicat/ Activități de informare anticorupție cu elevii de liceu din Valea Jiului
de Alina PIPAN

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) au desfășurat ieri, 3 mai a.c., în baza protocolului de colaborare încheiat cu Inspectoratul Şcolar Hunedoara, a doua sesiune de informare anticorupție din acest an cu elevii claselor a-XI-a şi a-XII-a din cadrul liceelor de pe raza judeţului Hunedoara.

Sesiunea a avut loc la sediul Universităţii Petroşani, sala „Aula Magna” și s-a bucurat de participarea a peste 250 de elevi şi cadre didactice din cadrul unităților de învățământ din Valea Jiului (Petroşani, Petrila, Lupeni, Vulcan, Uricani, Aninoasa).

Sesiunea a avut un caracter informativ, iar lucrătorii D.G.A.- S.J.A. Hunedoara le-au prezentat elevilor informații ce cuprind competențele unității, drepturile, libertățile și obligațiile ce le revin elevilor în relația cu angajații M.A.I., noțiuni de drept penal, infracțiunile de corupție și cele asimilate acestora, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau la cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție, consecințele și costurile corupției, precum și cazuri de corupție instrumentate de D.G.A..

Totodată, elevilor le-au fost distribuite materiale cu mesaje preventive anticorupţie și le-a fost prezentată inclusiv modalitatea de sesizare a faptelor de corupție, prin apel la linia telefonică gratuită a D.G.A. – Call Center anticorupție 0800.806.806.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter