13.05.2018,  11:32:48 | 2 comentarii | 624 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Şi Traian o să arate boboc
de Gheorghe OLTEANU

E foarte posibil - eu sunt convins că este chiar cum mi s-a spus vineri dimineaţa - că, acum, luni, utilajele de asfaltare acţionează din plin la giratoriile de jos şi de sus ale străzii Traian din Vulcan.

Mă rog,
nu a fost asta la sfârşitul săptămânii trecute - aşa cum anticipase cineva de acolo când au fost reluate lucrările -, dar asta se poate trece cu vederea. Ce mai contează o zi sau două după atâtea luni de „uitare”? În partea de sus, la giratoriul de la intersecţia cu Parângul, muncitorii mai aveau de lucru la betonarea unui canal de drenare. Era aşteptat şi grilajul metalic care urmează să acopere gura de canal în care sunt captate toate apele pluviale din zona aceea. Se vedea că oamenii aveau chef de lucru, aşa nici nu se punea problema ca lucrarea să nu fie terminată chiar în cursul acelei zile de vineri.

„Giratoriul
lui Cârlan”, cel de la intersecţia cu Aleea Muncii, era gata să primească asfaltul. Lucrătorii şi utilajele se mutaseră şi trăgeau tare pe porţiunea de drum dinspre bulevard. Taximetrele fuseseră trimise din nou pe parcarea din faţa CAP-ului, dar negreşit vor reveni la locul lor mâine sau cel târziu poimâine. Adică, miercuri. Pe partea cu chioşcurile se montau gărduleţe metalice noi, care delimitează zona pietonală de carosabil. Cam atât de aici, de pe Traian. Daţi-mi voie, acum, să mă mut rapid pe strada Crividia, lângă podul de peste Jiu. Nu de alta, dar, informat de cineva din partea aceea a Vulcanului, a ajuns la urechile mele că, mulţumită ZVJ-ului, s-a auzit şi la primărie de bucata de balustradă de pod căzută. Nu numai că s-a auzit, dar la faţa locului au mers urgent primarul Ile şi vicele lui. Ceea ce nu-i rău deloc, desigur.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (2 )

#1 vulcanean13.05.2018,  20:53:25
constructorii au facut masuratorile pana in fata blocului A4, adica si drumul de acces care duce la intrarile blocurilor A2,A3,A4 SI G-uri.....dar se pare ca nu va fi asa..a fost pe proiect doar pana s-a votat :)))
#2 Jon14.05.2018,  10:48:30
Comentam fara cunostinte in cauza. D-le VULCANEAN nemultumirea ta face parte din alt proiect. Stai prost cu informatiile.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter