23.05.2018,  19:27:01 | 0 comentarii | 577 vizualizari GALERIE:     FOTO    
La finala naţională a olimpiadei pe obiecte de învăţământ / „Retezat” i-a retezat
de Ziarul Vaii Jiului

Liceul Tehnologic „Retezat” din Uricani a reuşit o performanţă foarte frumoasă la nivel naţional, situându-se pe un loc unu la „Fabricarea produselor din lemn” şi primind o diploma de onoare la fizică.

Reprezentanţii judeţului Hunedoara, elevi la Liceul Tehnologic „Retezat” din oraşul Uricani, au reuşit o foarte mare performanţă la Olimpiada Naţională pe obiecte de învăţământ obţinând un loc întâi la „Fabricarea produselor din lemn” prin elevul Alin-Alexandru Lukacs, clasa a XII-a B, şi o diplomă de onoare la Fizică prin elevul Rareş-Andrei Deicu din clasa a VIII-a A.
Pregătirea elevilor a fost efectuată competent de profesorul Pantelimon Mihăescu - pentru elevul Rareş-Andrei Deicu la fizică, şi de inginerii Dorin Zmeu şi Anca Stoi pentru elevul Alin-Alexandru Lukacs la aria curriculară „Tehnologii”, domeniul „Fabricarea produselor din lemn”.
Finala naţională s-a desfăşurat la Carei, judeţul Satu Mare în cazul „Fabricării produselor din lemn” şi la Breaza pentru „Fizică”.
Susţinerea financiară pentru deplasarea, cazarea şi masa elevilor şi a cadrelor didactice însoţitoare a fost asigurată de şcoală prin doamna profesor Viorica-Cornelia Sanda – directorul Liceului Tehnologic „Retezat” Uricani.
Elevii, cadrele didactice însoţitoare şi părinţii elevilor au beneficiat de o excursie relaxantă în judeţul Satu Mare, respectiv judeţul Prahova (excursie asigurată de Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”).
Demn de remarcat este faptul că specialitatea „Fabricarea produselor din lemn” a reeditat succesul din anul precedent.
Gheorghe I. DRĂGHICI-SLĂVUŢESCUInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter