07.06.2018,  11:59:48 | 0 comentarii | 468 vizualizari
 Stația de tratare de la Prahova, made by Adarco, a impresionat-o pe ministrul Grațiela Gavrilescu
de Alina PIPAN

Luni, 4 iunie, seara, pe poarta Adarco Invest SRL Petroșani ieșea un echipament agabaritic, acompaniat de echipaj antemergator, cu destinația Stația de Sortare Chiajna, județul Ilfov. Este vorba de Ciur Rotativ 3000 x 7000/9000 mm.

 Adarco Invest  a materializat principalele Stații de Sortare deșeuri din arealul București - Glina și Chiajna. Varianta Chiajna, realizată anterior  tot de Adarco Invest a necesitat acum lucrări adiționale de extindere și modernizare.

În colaborare cu IRIDEX S.A. București, Adarco Invest a proiectat, fabricat și livrat către Stația de Sortare Chiajna cea mai mare a echipamentelor componente ale instalației complexe de sortare: ciururi rotative, benzi transportoare, cabine de sortare climatizate și altele.

În aceeași perioadă, în județul Prahova la Stația de tratare mecano-biologică ( TMB ) Prahova a avut loc efectuarea probelor tehnologice. Stația TMB a fost realizată tot la Iscroni, de echipa  Adarco în  baza unui contract încheiat cu STRABAG România. La punerea în funcțiune, ocazie cu care au fost evidentiați parametrii funcționali ai echipamentelor precum și funcționarea acestora în regim de flux tehnologic, a participat și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, impresionată de  felul în care a fost implementat obiectivul, apreciind la superlativ realizarea Adarco Invest.

Până  în anul 2020 gradul de recuperare în vederea reutilizării a fracțiunilor viabile din masa de deșeuri trebuie să ajungă la cca 50 %, așadar, echipa Adarco Invest Petroșani va avea cu siguranță mult de lucru pe viitor, pentru țara noastră este în momentul de față în plin proces de implementare a proiectelor de reciclare.

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter