12.06.2018,  13:58:57 | 0 comentarii | 315 vizualizari
Drumul Petroșani- Dâlja Mică- Dâlja  Mare va fi realizat de Zona D
de Alina PIPAN

Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat Petroșani a scos la licitație la începutul acestui an reabilitarea drumului Petroșani- Dâlja Mare.

Licitația s-a desfășurat fără probleme, și lucrarea a fost atribuită în data de 4 iunie constructorului Zona D, care se va ocupa și de proiectare și de execuție. Valoarea estimată a investiției a fost de 5.012.850 lei, iar Zona D a câștigat pentru prețul de 4.758.999 lei, și a fost singura care a depus ofertă pentru acest proiect infrastructural.

Lucrările aferente acestui obiectiv se execută pe un tronson cu o lungime de 5245 m îi constau în amenajarea structurii rutiere  cu strat de balast, strat de piatră spartă, strat de uzura BAD20 și strat de BA16,  amenajare casetei rutiere prin stabilizarea fundației drumului printr-un blocaj de piatră brută așternut pe strat de balast; amenajarea podețelor prin decolmatarea și repararea podețelor dalate existente, decolmatarea podețelor existente precum și execuția unor podețe noi; amenajarea elementelor de scurgere a apelor prin execuția șanturilor trapezoidale betonate aferente drumului, execuția rigolelor carosabile pentru continuitatea șanturilor în dreptul drumurilor laterale, montarea podețelor pentru continuitatea șanțurilor în dreptul acceselor la proprietăți; amenajare drumuri laterale pe 15 m lungime cu aceeași structură rutieră ca a drumului principal; consolidari pentru protejarea corpului drumului în zona dinspre albie prin montarea de gabioane; semnalizare rutieră prin executarea marcajelor longitudinale și transversale, și prin montarea indicatoarelor rutiere.

 

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter