18.06.2018,  16:53:43 | 0 comentarii | 386 vizualizari
Străzile măturate în 2016 de pârâul Moșici, la Petrila, reabilitate
de Alina PIPAN

Lucrări de asfaltare și modernizare a străzilor Tirici și Galerie Cimpa sunt aproape finalizate. În anul 2015, fostul primar Ilie Păducel, cerea Ministerului Dezvoltării bani pentru reabilitarea acestor străzi, alături de altele, pe care fuseseră introduse apa și canalizarea

A venit 2016, s-a schimbat primarul, dar s-au schimbat radical și lucrurile în privința celor două străzi, care, după inundațiile din iunie, aveau nevoie imediată de reabilitare. Pârâul Moșici le măturase, lăsând gospodăriile vreiște și drumul făcut praf.

Anul trecut au fost alocați banii pentru remedierea calamităților, s-au realizat proiecte, măsurători, studii, iar anul acesta s-a trecut la reabilitarea străzilor efectiv. ”S-a regularizat pârâul Copăcioasa și s-a refăcut drumul rupt și grav afectat de viitură, inclusiv cu strat asfaltic. De asemenea, se află în derulare lucrările din Galerie Cimpa, acestea fiind acum în stare avansată, aproape de finalizare” – a transmis primarul Vasile Jurca.

Acum pe drumurile care odinioară era pietriș, s-a așternut asfaltul, au fost realizate rigolele de preluare a apei pluviale. Mai trebuie turnat asfalt pe străzile din Cimpa, dar la Tirici asfaltul este turnat, urmează să se realizeze semnalizarea.

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter