02.07.2018,  18:16:37 | 0 comentarii | 681 vizualizari GALERIE:     FOTO    
La locul „La Brazi” din Vulcan / A fost prea mult playback 
de Gheorghe OLTEANU

Nedeia Vulcăneană din acest an a fost un eveniment reuşit. Vorbesc, îndeosebi, despre ceea ce s-a petrecut în holul şi în sala cinematografului, la cabana din Pasul Vâlcan, unde au fost sărbătorite cuplurile care au împlinit cincizeci de ani de când el şi ea sunt împreună, şi pe scena pe care s-au perindat artişti locali şi vedetele invitate. Şi, fireşte, despre ce a fost, duminică, pe scena de la locul de agrement „La Brazi”. 

Evit să fac
referiri la tarabele înşirate de la primărie la cinematograf. În mare porţiunea asta de bulevard arăta mai mult a bâlci. De aceea, am stat în preajma scenei. A dat Domnul de ne-a ocolit ploaia, aşa că evoluţiile artistice de vineri şi de sâmbătă au decurs conform programului. Mare noroc pentru Vulcan, când te gândeşti la urgiile din alte părţi ale ţării. Nu a fost ca anul trecut când concertul lui Mărginean şi a trupei sale a fost întrerupt de ploaia ucigaşă, cu tunete şi trăsnete, care a inundat până şi scena. Mi-a plăcut „Bere Gratis”, mai ales că băieţii au înţeles ce vrea publicul şi şi-au alcătuit repertoriul din piese, unele chiar de factură populară, cu lipici la oameni.

Vremea a ţinut
cu vulcănenii şi duminică. Era frumos şi soare când a pornit parada populară şi tot aşa a fost până s-a terminat nedeia. A venit foarte multă lume, fiind­că era anunţat un program bogat de muzică şi dansuri populare. Dar, din păcate, am auzit foarte puţin „live”. Nu ştiu a cui o fi fost ideea, dar până şi câţiva dintre copiii care au urcat pe scenă au făcut playback! Numai pe fluieraşii din Livezeni am fost sigur că îi aud pe viu. A fost foarte plăcut să vezi atâta lume în costum popular românesc. Îndeosebi doamne din oraş. Până şi Ile şi-a pus hainele populare cu care se mândreşte. De data asta a fost îmbrăcat româneşte de sus până jos. De la clopul de pe cap la cioarecii şi cizmele cu care era încălţat. Lucru pentru care a fost lăudat de însăşi Elena Merişoreanu, care, după doi-trei ani de absenţă, a revenit pe scena de la Brazi. Cât am zăbovit aici am auzit doar de un incident. Un tânăr s-a dus între molizi, ca să urineze, dar – ce-o fi fost în capul lui? - locul pe care i-a căzut cu tronc, ca să se uşureze - ditamai pădurea era un pic mai încolo - a fost partea din spate a autospecialei jandarmilor. Normal că luxul acesta l-a costat o amendă.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter