03.07.2018,  14:14:20 | 0 comentarii | 369 vizualizari
La Lupeni, lucrările de asfaltare începute în primăvară sunt încă în desfășurare
de Alina PIPAN

Program de ”Modernizare străzi, alei și trotuare din municipiul Lupeni” este cel mai amplu program de asfaltare derulat până acum în localitate. Început astă- primăvară, programul de asfaltare va continua toată vara, pentru că de lucru este  mult și bine.

După ce aceste lucrări se vor finaliza, anul viitor va începe asfaltarea Bulevardului Tudor Vladimirescu, care într-adevăr va schimba aspectul, funcționalitatea și utilitatea traficului auto.

 Cele mai recente asfaltări încheiate sau în desfășurare sunt pe Bulevardul Păcii, în zona blocului 43. Se asfaltează carosabilul dar se amenajează și trotuarele. Trotuarele sunt amenajate, la fel ca și carosabilul, cu mixtură asfaltică, iar bordurile sunt înlocuite.

În Cartierul Ștefan, se amenajează atât strada, cât și sistemul de preluare a apelor pluviale, cu rigole, astfel încât străzile să nu se mai deterioreze din cauza bălților formate în urma ploilor. Pe această stradă, din cauza înclinației destul de mari, apa pluvială curgea la vale și inunda alte străzi limitrofe.

Luni a fost finalizată și asfaltarea drumului de legatură dintre strada Pomilor și strada Straja. Strada Pomilor deservește mai ales persoanele care locuiesc în zonă. Cu toate că este o alternativă a drumului spre Straja, el nu va putea fi folosit pentru a urca în stațiune, pentru că lățimea străzii este mică. Aici lucrările nu au inclus și realizarea rigolelor.

Lucrările de asfaltare au demarat în preajma sărbătorii pascale,  când a fost turnat asfaltic pe trotuarele din zona Cinematografului Cultural și continuă până când toate zonele prinse în proiect vor fi reabilitate.



Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227





Publicitate
Newsletter