04.07.2018,  19:02:08 | 0 comentarii | 533 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Uricani / Reorganizarea Serviciului de Gospodărie Locală
de Gheorghe OLTEANU

Ieri dimineaţă, înainte de a ajunge la el în birou, primarul Dănuţ Buhăescu a făcut un tur al Uricaniului. Pe jos, asta trebuie spus neapărat. S-a oprit şi s-a uitat cum se coseşte iarba de pe zonele verzi aflate în centrul oraşului, s-a oprit câteva minute şi în târgul săptămânal care, din 2005, tot la intervenţia lui s-a mutat din faţa Casei de Cultură pe Aleea Teilor, iar mai apoi a ajuns la Clubul Pensionarilor. Aici îl chemaseră câţiva vârstnici care voiseră neapărat să-i vorbească.

Ajuns la masa lui
de lucru, primul funcţionar care a intrat la el în birou a fost Bogdan Şandru, juristul primăriei uricănene. Venise cu câteva acte pe care primarul trebuia să le semneze. Este vorba despre documentaţiile privind organizarea, funcţionarea, statul de funcţii şi organigrama Serviciului de Gospodărie Locală al oraşului Uricani. Juristul întocmise toate hârtiile necesare şi, odată sarcina de serviciu îndeplinită, venise cu ele la primar. Dănuţ Buhăescu le-a studiat cu atenţie, le-a parcurs, rând cu rând, şi, la sfârşit, şi-a pus semnătura pe câteva din ele. Pe celelalte le-a dat la revizuit.

Am aflat, astfel,
că acest serviciu a fost reorganizat printr-o hotărâre a consiliului local uricănean, luată la şedinţa din iunie. „Era necesar acest lucru, am aflat de la Dănuţ Buhăescu, fiindcă legea privind organizarea acestor servicii a fost modificată şi completată de o hotărâre guvernamentală şi trebuia, desigur, ca şi noi să ne adaptăm cerinţelor”.
Serviciul de Gospodărie Locală Uricani este coordonat de primar şi de viceprimar. Numai că, prin dispoziţia lui Dănuţ Buhăescu, atribuţiile de coordonare şi control au fost delegate întru totul viceprimarului. Asta nu înseamnă, însă, că pe primar nu l-ar mai interesa nimic din ce ţine de acest aspect. Dimpotrivă, ochilor săi ageri nu le scapă nimic din ceea ce ţine de salubrizarea stradală. Iar Corneliu Braia ştie bine asta şi de aceea nu ar vrea să-şi supere şeful.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter