04.07.2018,  19:03:17 | 0 comentarii | 580 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Ar fi bine dacă ridicarea resturilor ar ţine pasul cu toaletarea
de Gheorghe OLTEANU

A ieşit o treabă bună, la Paroşeni, pe marginea DN 66A. Şanţul din partea sudică a drumului e complet curăţat pe o mare parte din lungimea lui, iar apa se scurge domol. Nici nu-mi închipui cum ar fi arătat şoseaua, aici, acum câteva zile, când a plouat straşnic, dacă şanţul ar fi fost colmatat şi ca vai de el.

Dar nu e gata.
Se lucrează în continuare la curăţarea şanţului. Ieri, muncitorii care fac asta erau cu treaba în dreptul intersecţiei în care, din şosea, se face drumul spre mina Paroşeni şi cartierul Jiul-Paroşeni. Dar nu numai aici se face curat. În mai tot Vulcanul se vede asta. Nu-i aduc nimănui laude, aşa cum ar crede unii. Când se face ceva se face, nu poţi negi sau să spui că-i invers. După semnalul tras de ziar, s-a înviorat vizibil şi activitatea de cosire a spaţiilor verzi. Se toaletează gardurile verzi şi, astfel, verdeaţa de pe marginea trotuarelor arată mai bine. Numai că, până ieri, au existat şi nemulţumiri.

Nu legate de
modul în care se face curăţenia. Nicidecum. Câţiva vulcăneni, printre care şi domnul din imagine, au reclamat faptul că resturile vegetale se iau destul de târziu după cosire sau toaletare. În situaţia asta s-a aflat, bunăoară, grămada de frunze şi de resturi de gard viu de la colţul nordic al blocului A Intervenţii de pe strada Jiului. Vegetale intrate, deja, în putrefacţie, aflate acolo de o săptămână. Cam tot de atâta timp a zăcut pe trotuarul Aleii Crizantemelor, lângă blocul 2 termic, o cracă dintr-o salcie. Ruptă de careva. Am avut o surpriză mare ieri, aproape de ora 13:00, când craca respectivă şi alte resturi aflate pe zona verde au fost luate de oamenii de la salubrizare. Negreşit, spre bucuria locatarului din blocul A Intervenţii, bănuiesc că nu mai e, acolo unde era până alaltăieri, nici grămada care deja degaja un miros îngrozitor.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter