09.07.2018,  18:33:50 | 0 comentarii | 343 vizualizari
Lupeni / Lucrări masive de reabilitare a trotuarelor
de Corneliu BRAN

În municipiul Lupeni seria transformărilor edilitare continuă în ritmul alert instaurat de administraţia publică locală în ultimii trei ani.

Lucrările de reparaţii a trotuarelor, drumurilor şi parcărilor sunt pe primul plan în această vară, după cum primarul Lucian Resmeriţă a reafirmat luni, 9 iulie, pentru „Ziarul Văii Jiului”.
„Marţi se anunţă ploaie din nou, dar de miercuri să sperăm că putem intra normal în programul de reparaţii trotuare. Căci acum vorbim de kilometri întregi de trotuare ce au intrat sau vor intra în reabilitare, cu bani de la bugetul local, o parte, şi de la guvern, o altă parte. Practic, în tot Cartierul Bărbăteni vom reabilita absolut toate trotuarele rămase nemodernizate din anii trecuţi, lucrările fiind începute, ele continuând toată această vară, fireşte când nu plouă ca şi azi. S-a lucrat pe partea stângă a drumului principal, până în dreptul gării, şi acum s-a trecut la asfaltarea trotuarului de pe partea cealaltă de drum, din localitate şi până la Edil. Pe lângă turnarea asfaltului se montează borduri şi se curăţă, acolo unde există, şanţurile de scurgere a apei pluviale. După ce vom termina această lucrare, ne vom muta din nou pe strada Tudor Vladimirescu, unde avem de terminat trotuarele, de la ocolul silvic până la primărie, deci alţi vreo doi kilometri de trotuar - pe o parte de drum şi pe cealaltă”, ne-a declarat Lucian Resmeriţă.
O veste bună şi pentru posesorii de autovehicule personale din anumite cartiere. Primăria se va apuca zilele astea şi de construirea a patru parcări de mai mari dimensiuni, încercând să rezolve cu acest capitol problemele în câteva cartiere mai aglomerate.
„Ne apucăm de construirea a patru mari parcări. Una va fi în zona cinematografului, o a doua în spatele sediului poliţiei, ambele deci în Cartierul Braia, iar alte două în Bărbăteni, una în zona blocurilor 12 şi 13 şi cealaltă în zona blocului 17. Trei dintre ele vor fi asfaltate, în timp ce o a patra va fi pietruită”, a transmis edilul lupenean cetăţenilor localităţii prin intermediul ZVJ.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter