10.07.2018,  18:23:57 | 1 comentariu | 450 vizualizari
În noiembrie, la fosta mină Petrila, / Drumul și gardul - finalizate
de Corneliu BRAN

Data limită de depunere oficială a dosarelor în vederea evaluării lor pentru atribuirea lucrărilor la şoseaua de centură a Petrilei este 18 iulie.

Pentru a afla mai multe despre acest proiect de care se ocupă Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului, am stat de vorbă cu directorul Petru Drăgoescu marţi, 10 iulie.
Am aflat că lucrările vor începe imediat ce se va trece de toate fazele acestui proces birocratic. „Nu este timp de stat, deoarece în luna noiembrie a acestui an trebuie recepţionat acest drum, precum şi lucrarea de împrejmuire a perimetrului Minei Petrila, ambele lucrări fiind date, cum se spune, la pachet. Vorbim, în primul rând, de un drum de 3.973 metri, pe care tehnic l-am împărţit în patru tronsoane din cauză că terasamentul este de patru feluri, cu carosabil diferit şi cu soluţii tehnice diferite de lucrări: vorbim de carosabil din caldarâm, din piatră roşie, din beton şi pe anumite porţiuni să-i zicem asfalt”, ne-a declarat Petru Drăgoescu.
Bine ar fi să nu existe şi de data aceasta contestaţii, că atunci luna noiembrie va fi „un vis frumos”. I-am spus treaba asta şi directorului. „Da, ar însemna să întârziem. Și atunci anul acesta n-ar putea fi finalizată lucrarea. Dar în afară de această întârziere, există şi partea plină a paharului, în sensul că proiectul nu se pierde. Suma de bani prinsă la acest proiect va trebui să fie redistribuită pentru anul următor, iar pentru asta trebuie făcută o notificare la Comisia Europeană, care evident va da acceptul. Deci, proiectul nu se pierde, doar că se întârzie şi ar fi păcat. Să sperăm că nu există contestaţii. Vom vedea”, a menţionat Drăgoescu.
Reamintim că suma cuprinsă pentru aceste două lucrări este una consistentă: peste două milioane de lei.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 dorel10.07.2018,  18:50:06
Praf in ochi,de 20 ani tot o face ...cineva !


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter