12.07.2018,  14:52:06 | 2 comentarii | 651 vizualizari
Un muncitor de la Apa Serv a făcut praf gardul unui petroșenean, iar acum proprietarul se teme că va rămâne cu paguba
de Alina PIPAN

Pe strada Costa din Petroșani Apa Serv Valea Jiului lucrează la extinderea rețelei de apă potabilă. Ordinul de începere a lucrărilor s-a dat în noiembrie 2017. Anul acesta s-a lucrat pe trosoane. Inclusiv luni, 8 iulie, pe strada Costa utilajele Apa Serv Valea Jiului acționau în vederea finalizării unei lucrări programate.

Realizarea șanțurilor pentru pozarea conductei nu este o treabă ușoară pentru că strada cu pricina, situată mai sus de policlinica Spitalului de Urgență Petroșani, după conductele de termoficare, este o stradă extrem de îngustă. Nici eliberarea terenului de pământul rezultat în urma lucrării nu se face ușor, din contră. În timp ce manevra un buldoexcavator, unul dintre muncitorii care lucrează în zonă a lovit cu utilajul gardul unui locatar al străzii. Pilonul gardului, realizat din beton și fier forjat a fost distrus, acum acesta se mai ține în plasele de sârmă.

Muncitorul Apa Serv a văzut că a lovit gardul dar a plecat, nu s-a mai uitat în spate, iar proprietarul, cu toate că a încercat să vorbească cu el, nu a avut cu cine.

A doua zi acesta s-a prezentat la Apa Serv să-și spună oful. La directorul Costel Avram nu a putut intra, așadar a vorbit și dumnealui cu cine a găsit. S-a luat legătura telefonic cu șeful de lucrare, care a promis că va veni să verifice. A așteptat omul vreo două zile, dar la el acasă nu a mai ajuns nimeni.

”Problema este că nici muncitorul de pe buldoexcavator nu a vorbit cu mine, nici la Apa Serv nu am putut sta de vorbă cu nimeni, cu niciun șef față în față. Mi s-a promis că se va rezolva, va veni cineva să repare. Dar au zis ca vine cineva a doua zi, și nu a mai venit nimeni nici ieri, nici azi, eu de unde să știu că îmi mai fac gardul?”, se întreabă proprietarul.

Adrian Dionisă,  șef Întreținere și Reparații Apa Serv Valea Jiulu,  a declarat că știe despre ce este vorba, și că gardul omului va fi reparat.

”Cunosc problema de pe strada Coasta. Acolo am avut o lucrare și pentru că s-a strâns mult pământ aceasta a trebuit cărat. Strada respectivă este foarte îngustă și s-a lucrat greu în zonă, iar la manevrarea utilajului, muncitorul a lovit gardul. Angajatul nostru chiar a venit la mine și a propus să meargă el să repare pe chetuiala lui acolo, dar nu se poate pune problema de așa ceva. Noi vom face reparațiile necesare, dar nu am stabilit o dată anume pentru că a fost o perioadă foarte aglomerată și la noi”, a menționat Adrian Dionisă.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (2 )

#1 adi12.07.2018,  22:29:04
plangere penala pentru distrugere si la revedere. martori un vecin - doi.
#2 Bradul13.07.2018,  16:25:28
Dacă era vreun sef si avea cabana la Straja ii facea firma si gard de sprijin ca doar are balta peste. Dar ghinion ... E doar un locatar de pe str. Coasta nu director cu... sorici


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter