14.09.2018,  13:06:18 | 1 comentariu | 1835 vizualizari
Spitalul Municipal Lupeni a scos la concurs 11 posturi de medici specialiști, și două funcții de șef de secție
de Alina PIPAN

Spitalul Municipal Lupeni are nevoie de medici, mai precis 11 specialiști ar asigura funcționarea fără probleme a tuturor secțiilor spitalului, și ar aduce nu doar mai mulți pacienți, dar și mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate. Nu este prima dată când scoate la concurs posturile, și ar fi extraordinar să se și ocupe. Medicii vin mai ales dacă au condiții bune de lucru, aparatură, un mediu profesional agreabil, și salariu bun, chiar în această ordine. Bineînțeles, dacă administrația locală le facilitează accesul la locuințe atunci interesul crește, iar Lupeniul nu doar că are două ANL-uri date în folosință, dar va mai construi locuințe ANL noi.

Spitalul a scos la concurs și următoarele posturi:

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Chirurgie plastică-microchirurgie reconstructivă la Compartimentul Chirurgie plastică-microchirurgie reconstructivă;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Compartimentul Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Oncologie medicală la Cabinetul de Oncologie medicală;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Neonatologie la Compartimentul Neonatologie;

 un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Pediatrie la Secția Pediatrie;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Pediatrie la Secția Pediatrie;

 un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Medicină internă la Secția Medicină internă;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Cardiologie la Cabinetul de Cardiologie;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Epidemiologie la Compartimentul Prevenire infecții asociate asistenței medicale;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Recuperare, medicină fizică și balneologie la Compartimentul Recuperare, medicină fizică și balneologie;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Radiologieimagistică medicală, cu atestat de studii complementare în Tomografie computerizată sau în Senologie imagistică, pentru Laboratorul de Radiologie și imagistică medicală.

 

În perioada următoare se vor stabili șefii de secție pentru Pediatrie și Obstetrică-ginecologie. La concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea postului, specialitate pe care o practică în mod curent și în care sunt confirmați prin ordin al m.s.p. (vechimea în specialitate decurge de la data confirmării și încadrării ca specialist).

Persoanele sancționate în ultimii 2 ani de unitățile la care au fost angajate sau de Colegiul Medicilor din România, precum și cele cărora le-a încetat contractul de administrare în condițiile stabilite la art. 5, lit. b), c) sau d) nu pot participa la concurs.

Concursul sau examenul va consta în următoarele probe: interviu – susținerea proiectului de management, probă scrisă, probă clinică sau practică.

Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist/primar în specialitatea postului, postată pe site-ul MS: www.ms.ro.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (1 )

#1 Dodo18.09.2018,  10:12:10
Mai bine inchideti spitalul asta,dupa ce nu reusesc sa amelioreze boala te trimit la Petrosani.E vai de mama lui de spital.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 3 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter