10.10.2018,  17:15:54 | 0 comentarii | 579 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Delăsare și dezinteres crase
de Gheorghe OLTEANU

Articolul din ediția de alaltăieri a ziarului, cel cu grămezile acelea gigantice de gunoi amplasate în și în jurul punctul de colectare din apropierea barierei CFR de pe strada Teodora Lucaciu din Vulcan, a stârnit multe discuții, iar subsemnatului, autorul acelui material, i-au ajuns la urechi și alte amănunte legate de această problemă.

Maldărul de gunoaie
de aici nu este de azi, de ieri. Are mai bine de o lună de când soarele îl încălzește, aici, pe malul stâng al pârâului Morii. Nu-i de mirare, așadar, că vulcănenii care-și au gospodăriile în apropriere se plâng de mirosul pe care îl degajă gunoaiele intrate în putrefacție. Nu vorbesc de resturile de construcții, ci de iarba și deșeurile menajere pe care cei mai comozi nu le-au aruncat în tomberoanele pe jumătate goale, ci în grămada care zace împrăștiată pe jos. 

Pozele de acum 
sunt făcute ieri dimineață. Autospeciala de gunoi vine regulat, e adevărat, dar muncitorii golesc în ea numai conținutul din tomberoane. Nici nu ar avea cum să ia tot ce-i acolo. Pentru asta ar trebui mobilizate un buldozer și un autocamion. Cineva mi-a spus că, ceva mai demult, câțiva polițiști locali au stat la pândă, ca să-i prindă pe cei care scapă de resturile de construcții aducându-le aici. Nu i-au aflat, dar nici ei nu au mai fost văzuți aici. În schimb, după cum mi-am putut da seama, resturi proaspete, ca să zic așa, de materiale de construcții au mai fost aduse chiar de la ultimul meu popas. Cel de luni. Și știți ce mi-au mai spus cei cu care am vorbit? Anume am lăsat asta la urmă. Că, nici înainte și nici după ce s-a scris la ziar, nu au văzut pe nimeni de la primărie să fi apărut în zonă. Nici pe primar și nici pe vice, darămite pe altcineva. Vor apărea în campania electorală, nu vă îngrijorați! De ce să vină, dacă nu au interes. Și acum am dezinformat, domnule primar?Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter