07.11.2018,  18:37:40 | 1 comentariu | 276 vizualizari
Ca de la salvamontist la salvamontistă / Invitaţie către Serviciul Public „Salvamont” Petroşani
de Ziarul Vaii Jiului

Stimaţi colegi,                                                        
Avem onoarea de a vă informa că Serviciul Public „Salvamont” Lupeni, împreună cu Primăria Municipiului Lupeni și Consiliul Local Lupeni, organizează cu ocazia împlinirii a 35 de ani de activitate salvamont, legiferată în cadrul administrației locale Lupeni, „GALA DE EXCELENŢĂ SALVAMONT”.  
Festivitatea de decernare a acestor PREMII DE EXCELENŢĂ SALVAMONT va avea loc vineri, 09 Noiembrie 2018, începând cu orele 13:00, la Palatul Cultural al Primăriei municipiului Lupeni. 
Persoanele desemnate pentru a primi „premiul de excelenţă”, cu o activitate de peste 10 ani din cadrul formaţiei dumneavoastră, sunt: Szuhanek Imre, Kovacs Pavel, Lauran Carol, Sin Ioan, Costache Aurel, Popa Constantin, Popescu Aristica, Furdui Valentin, Szocs Robert, Szocs Attila, Țipțer Călin, Tomuş Ştefan, Safta Emil, Jianu Marius, Bota Siegfrid, Pancu Gigi şi Bârlida Dumitru.
Vă invităm să ne onoraţi cu prezenţa dumneavoastră la acest eveniment, desemnând totodată şi o echipă de 6 salvatori montani activi, dispuşi să participe la un exerciţiu în zona Straja (pregătire locală conform H.G. 77/2003), începând din seara zilei de 09.11 şi până în data de 11.11 2018. Cheltuielile de cazare şi masă pentru cei 6 salvatori desemnaţi de dumneavoastră pentru participare la pregătire (exerciţiu) vor fi suportate de către S.P. „Salvamont” Lupeni.
După decernarea „premiilor de excelenţă”, se vor deplasa în Staţiunea Straja numai echipele desemnate de dumneavoastră să participe la acest exerciţiu local.
În acest sens, vă rugăm să ne confirmați, în cel mai scurt timp posibil, participarea la acest eveniment, la numărul de telefon 0734.889.147 sau pe adresa de e-mail: salvamontlupeni@yahoo.com.
Cu deosebită consideraţie,
Şef Serviciu Public „Salvamont” Lupeni, Resiga GeorgeInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 RAD GHEORGHITA08.11.2018,  07:57:51
Felicitari SALVAMONT LUPENI ! LA MULTI ANI ! Felicitari Primaria LUPENI !


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter