08.11.2018,  16:35:05 | 0 comentarii | 465 vizualizari
Iluminatul public din Vulcan, delegat către Total Telecomunications
de Alina PIPAN

Primăria Vulcan a scos la licitație delegarea gestiunii serviciului de iluminat public, iar contractul a fost atribuit direct către Total Telecomunications, o firmă din localitate, care preia responsabilitatea acestui serviciu pentru următorii doi ani.

Delegarea gestiunii serviciului de iluminat public  implică serviciile de întreținere și reparații ale sistemului de iluminat public, precum și branșarea și verificarea ornamentelor pentru sărbătorile de iarnă în Vulcan.  Societatea trebuie să asigure iluminarea căilor decirculație publică: străzi, trotuare, intersecții, treceri de pietoni, poduri, iluminatul architectural, festiv și peisagistic.

Valoarea totala a achiziției este de 119.976, fără TVA.

Delegarea gestiunii este unul din pașii care s-ar fi realizat implicit la un moment dat, pentru că administrația locală a depus un proiect pentru obținerea finanțării europene în vederea modernizării rețelei de iluminat public. Implementarea proiectului de modernizare a sistemului de iluminat public condiționează accesarea fodurilor cu externalizarea acestui serviciu.

Proiectul de investiții prevede înlocuirea unui număr de 1448 de stâlpi existenți din întregul oraș. De asemenea, proiectul prevede extinderea, respectiv construirea unui sistem de iluminat public nou, pe strada Nicolae Titulescu, cu  realizarea de  rețele electrice subterane pe o lungime de 3600 m; montarea unui număr de  104 stâlpi metalici, fiecare cu aparate de iluminat cu LED, prevăzute cu module de tele gestiune; 12 puncte de aprindere; 4 treceri de pietoni șinvor fi instalate două kit-uri fotovoltaice.

Valoarea totală a acestui proiect este de 12.822.832 lei.  Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter