20.02.2019,  17:55:56 | 0 comentarii | 357 vizualizari
Subfiliala de Cruce Roșie Petroșani / Conducere nouă
de Corneliu BRAN

Adunarea Generală a celor de la Crucea Roșie Petroșani a avut loc sâmbăta trecută în Sala de Marmură a Primăriei municipiului Petroșani și a reunit 60 de persoane, voluntari și membri din conducerea subfilialei.

Pe ordinea de zi au fost mai multe puncte, dintre care amintim Raportul activității subfilialei în 2018, prezentarea proiectelor pentru perioada 2019-2020, 11 la număr mai mari și multe altele mai mici și alegerea noii conduceri a subfilialei.
Vom continua cu alegerea noii conduceri. Aceasta s-a făcut pe baza buletinelor de vot, iar în urma exprimării votului de către cei 60 de participanți, pentru viitorii 4 ani a fost realeasă doamna Cristina Sîrbu. Ceilalți membrii din conducere sunt: Ion Bunea, vicepreședinte – din partea comunității locale, Ileana Firțulescu – vicepreședinte – din partea presei locale, Felicia Vitan – secretar, Aurelia Vărășel – contabil, Aurelia Apostu – casier, Ana Maria Tucan – lider la tineret.
Reamintim faptul că, după noul Statut și Regulament de funcționare aprobate în decembrie 2018 la nivel de Cruce Roșie națională, s-a renunțat la funcția de director de subfilială (un fapt oarecum normal și logic, deoarece și director și președinte nu prea mergea), până atunci această funcție fiind deținută la subfiliala din Petroșani de doamna Felicia Vitan.
Referitor la cele 11 proiecte mai mari și mai importante ce au fost aprobate de către membrii Adunării Generale a Crucii Roșii Petroșani, amintim aici patru dintre ele, cele care, într-adevăr, presupun multă muncă cu oamenii și o activitate intensă după un orar trimestrial, semestrial și anual bine stabilit. Este vorba de continuarea proiectelor „Educație pentru Sănătate în Școli”, „Primul-Ajutor în Școli”, „Taberele de instruire pentru voluntari” și „Activități lunare dedicate îngrijirii persoanelor în vârstă”. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.2

Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.4

Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Anunt de selectie 7.4 simplificat 2019 - prelungire

Anunt de selectie MCS 7.2 simplificat prelungire mai 2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter