25.02.2019,  18:10:43 | 0 comentarii | 702 vizualizari
Veşti bune pentru asiguraţii din Valea Jiului
de Ziarul Vaii Jiului

În curând, asigurații din Valea Jiului vor avea acces la serviciile acordate în cadrul sistemului de asigurări de sănătate fără a mai fi nevoiți să se deplaseze în reședința județului. 

„Estimăm că în următoarele două luni, Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara va finaliza procedurile de autorizare a Oficiului de Asigurări de Sănătate Petroșani, cu activitate permanentă.
Pentru Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara respectul față de asigurați și facilitarea accesului acestora la servicii medicale constituie o prioritate. Cunoscând dificultățile cu care se confruntă locuitorii Văii Jiului și pentru a veni în sprijinul acestora astfel încât accesul la servicii medicale să nu le fie îngrădit în niciun fel, în ultimul an, conducerea CAS Hunedoara a intensificat demersurile pentru înființarea Oficiului de Asigurări de Sănătate Petroșani.
În acest sens, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a emis Ordinul Președintelui CNAS nr.1548/29 noiembrie 2018 pentru aprobarea criteriilor de înființare a oficiilor de asigurări de sănătate fără personalitate juridică, la nivelul orașelor și al municipiilor, de către casele de asigurări de sănătate județene. Ținând seama de aceste prevederi legale și de oportunitatea acestui demers, în ședința din data de 28 decembrie 2018, Consiliul de Administrație al CAS Hunedoara a aprobat înființarea Oficiului de asigurări de sănătate Petroșani. 
Totodată, la solicitarea conducerii CAS Hunedoara, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al municipiului Petroșani din data de 31 ianuarie 2019 a fost aprobată Hotărârea privind aprobarea încheierii unui contract de comodat, între Spitalul de Urgență Petroșani și Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara, perfectat în data de 11 februarie 2019, pentru spațiul situat în Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului de Urgență Petroșani, cu destinația - Oficiul de Asigurări de Sănătate Petroșani.
În acest moment așteptăm aprobarea modificării organizatorice, care ne va permite permanentizarea activității Oficiului de Asigurări de Sănătate Petroșani de luni până vineri, cu un program ce va fi anunțat în timp util”, ne informează Biroul de presă al CAS Hunedoara.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter