25.02.2019,  18:31:43 | 0 comentarii | 448 vizualizari
Baza sportivă Jiul își caută administrator
de Loredana JUGLEA

În conformitate cu prevederile H.G.R. nr. 286/2011, pentru aprobarea Regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, Clubul Sportiv Municipal Jiul Petroșani organizează concurs pentru ocuparea funcției contractual vacantă de execuție de administrator tr. 1 bază sportivă.
Condițiile care se cer sunt, printre altele, ca noul administrator să aibă cetăţenia română, cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate, să îndeplinească condiţiile de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs.
Condiţii de participare la concurs: studii liceale, respectiv studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în muncă. Concursul constă în 3 etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere; proba scrisă, proba interviu.
Concursul se va organiza la sediul Primăriei Municipiului Petroşani în data de 18 martie, de ora 10:00 proba scrisă, data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în data de 6 martie, ora 16:00, la registratura Primăriei Municipiului Petroşani, cam.5 (după ce vor verificate la camera 30, et.2).
Dosarul propriu de recrutare în vederea participării la concursul pentru ocuparea postului trebuie să conţină următoarele documente: cererea de înscriere (formular tip), copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, copiile documentelor care atestă îndeplinirea condiţiilor specific, copia carnetului de muncă sau după caz o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei pentru care optează şi adeverința din data de 01.01.2011, data la care s-a abrogat Decretul nr. 92/1976 privind carnetul de muncă (dacă este cazul), cazierul judiciar sau o declaraţie pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcţia pentru care candidează. În cazul în care candidatul depune o declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, în cazul în care este declarat admis la selecția dosarelor, acesta are obligația de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfășurării primei probe a concursului. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial al Primăriei Petroșani.
„Am cerut demult ca acest post să fie scos la concurs. Eu unul îmi doream mai mulți administratori, pentru că este nevoie la baza de la Jiul”, a spus directorul sportiv Radu Polifronie. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter