20.05.2019,  15:01:25 | 0 comentarii | 206 vizualizari
Recrutări pentru școlile cu profil militar
de Alina PIPAN

ISU Hunedoara recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ. Sunt disponibile 181 de locuri pentru studii universitare (ofițeri), 262 de locuri pentru studii postliceale (subofițeri), 129 pentru studii postliceale (maiștrii militari) și 100 de locuri la fără frecvență.

În cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza„, la Facultatea de Pompieri, sunt scoase la concurs 50 de locuri, în timp ce, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu„ Boldești are disponibile 262 de locuri pentru sesiunea de admitere ianuarie 2020.

Cererile de înscriere la concursurile de admitere se depun la sediul I.S.U. Hunedoara până la data de 24 mai 2019, pentru instituțiile de învățământ superior din cadrul MAI și MApN și școlile post liceale ale Ministerului Apărării Naționale. Până la data de 15 noiembrie 2019 pot fi preluate cererile și dosarele pentru înscrierea la concursul de admitere organizat de Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu„ Boldești, în ianuarie 2020.

Pentru a urma cursurile academiilor sau școlilor militare, sunt necesare parcurgerea recrutării, a selecției aptitudinale, iar la final concursul de admitere. I.S.U. Hunedoara poate recruta candidați pentru următorele instuții de învățământ militar: Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de ştiinţe juridice şi administrative din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Comandă şi Stat Major din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I„, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti, Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, Institutul Medico-Militar, Şcoala  de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.  

          Primul lucru pe care trebuie să-l facă orice tânăr interesat de profesia militară de salvator este acela de a se informa la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara asupra tuturor detaliilor pe care trebuie să le cunoască.

Mai multe detalii: www.igsu.ro, domeniul „Informaţii utile – Admitere în învăţământul militar” sau www.isuhd.ro.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 4 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.2

Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.4

Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Anunt de selectie 7.4 simplificat 2019 - prelungire

Anunt de selectie MCS 7.2 simplificat prelungire mai 2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter