17.10.2019,  19:07:16 | 0 comentarii | 329 vizualizari
Petroșani / Licitaţie pentru anveloparea a 3 blocuri
de Alina PIPAN

În cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Petroșani”, Primăria Petroșani scoate la licitație un set de trei loturi de blocuri pentru proiectare (inclusiv verificarea tehnică a proiectelor) și execuție.

3 blocuri - 3.590.343 lei
Se vor executa lucrări de reabilitare la blocul 2 - Str. Carpați (Lot 1), blocul 33 - Str. Viitorului (Lot 2) și blocul 9A - Str. Avram Iancu (Lot 3), în vederea creșterii eficienței energetice a acestora și a scăderii consumului de energie, inclusiv realizarea documentațiilor tehnice pentru obiectivele de investiții. 
Valoarea totală a lucrărilor este de 3.590.343 lei. 

Blocul 2, str. Carpați - 2.488.122,75 lei, fără TVA
La blocul 2 din str. Carpați vor fi realizate: reparații elemente construcție fațadă; reparații acoperiș, inclusiv sistemul de colectare ape meteorice; izolarea termică a fațadei parte vitrată și opacă; închiderea logiilor, parte vitrată și opacă; izolarea termică a plăcii pe demisol; termoizolarea plăcii peste ultimul nivel; construirea unui acoperiș de tip șarpantă; lucrări de demontare și remontare a instalațiilor și a echipamentelor montate aparent pe fațade/ terasă; înlocuire corpuri de iluminat în spațiile comune; înlocuire circuite electrice în părțile comune - refacere finisaje interioare în zonele de intervenție - refacerea finisajelor interioare aferente spațiilor comune din bloc - reparare/ înlocuire instalație distribuție apă rece și/sau colector canalizare menajeră și/ sau pluvială din subsol până la cămin branșament /racord; repararea trotuarului de protecție; crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități (achiziție trei elevatoare). 
 
Bloc 33 - str. Viitorului, 399.664 lei fără TVA
La blocul 33 de pe Str. Viitorului vor fi realizate: reparații elemente construcție fațadă; izolarea termică a fațadei, parte vitrată și opacă; termo-hidroizolarea terasei; izolarea termică a pereților exteriori; închiderea logiilor, parte vitrată și opacă; izolarea termică a plafonului nivel canal tehnic; reparații acoperiș, inclusiv sistem colectare ape meteorice; refacerea finisajelor interioare aferente spațiilor comune; lucrări demontare și remontare instalații și echipamente montate aparent pe fațade/ terasă; repararea trotuarului de protecție; crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități (achiziție elevator). 
 
Bloc 9A, str. Avram Iancu - 702.556 lei, fără TVA
La Blocul 9A - Str. Avram Iancu vor fi realizate: izolarea termică a fațadei, parte vitrată și opacă; închiderea balcoanelor parte vitrată și opacă; termoizolarea plăcii peste ultimul nivel și etaj 1 peste casa scării – zonă intrare; izolarea termică a pereților exteriori, a planșeului; izolarea termică a plăcii pe subsol; reparații elemente construcție fațadă, acoperiș, sistem colectare ape meteorice, construire șarpantă, în continuarea șarpantei existente, pe o jumătate de bloc; lucrări de demontare-remontare instalații și echipamente montate aparent pe fațade/terasă; refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenție; repararea trotuarului de protecție; crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități (achiziție elevator).


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter