21.10.2019,  16:29:07 | 0 comentarii | 1839 vizualizari
Au fost scose la licitație lucrările de proiectare și execuție pentru anveloparea a trei blocuri din Petroșani
de Alina PIPAN

Primăria Petroșani a scos la licitație un set de trei loturi de blocuri pentru  proiectare (inclusiv verificarea tehnică a proiectelor) și execuție în cadrul proiectului "Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Petroșani".

Se vor executa lucrări de reabilitare la Bloc 2, str Carpați (Lot 1); Bloc 33, str. Viitorului (Lot 2); Bloc 9A, Str. Avram Iancu (Lot 3), în vederea creșterii eficienței energetice a acestora și a scăderii consumului de energie, inclusiv realizarea documentațiilor tehnice pentru obiectivele de investiții.

Valoarea totală a lucrărilor este de 3.590.343 lei.

 

1. Bloc 2, str. Carpati 2.488.122,75 lei, fără TVA

Bloc 2 str. Carpați   vor fi realizate reparații elemente construcție fațadă - reparații acoperiș, inclusiv sistem colectare ape meteorice - izolarea termică a fațadei parte vitrată și opacă - închiderea logiilor, parte vitrată și opacă - izolarea termică a plăcii pe demisol - termoizolarea plăcii peste ultimul nivel - construirea unui acoperiș de tip șarpantă - lucrări de demontare și remontare a instalațiilor și a echipamentelor montate aparent pe fațade/terasa  - înlocuire corpuri de iluminat în spațiile comune - înlocuire circuite electrice în părțile comune - refacere finisaje interioare în zonele de intervenție - refacerea finisajelor interioare aferente spațiilor comune din bloc - reparare/ înlocuire instalație distribuție apă rece și/sau colector canalizare menajeră și/sau pluvială din subsol până la cămin branșament/racord  - repararea trotuarului de protecție - crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități (achiziție trei elevatoare).

 

2. Bloc 33, str. Viitorului 399.664 lei fără TVA

Bloc 33 - Str. Viitorului, vor fi realizate reparații elemente construcție fațadă - izolarea termică a fațadei, parte vitrată și opacă - termo-hidroizolarea terasei - izolarea termică a pereților exteriori - închiderea logiilor – parte vitrată și opacă - izolarea termică a plafonului nivel canal tehnic

MUNICIPIUL  PETROŞANI Documentaţie de atribuire pentru atribuire contract de achiziție publică de lucrări (proiectare și execuție) - Procedură pe loturi  Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operaţiunea A - Clădiri rezidenţiale

 

- reparații acoperiș, inclusiv sistem colectare ape meteorice - refacerea finisajelor interioare aferente spațiilor comune - lucrări demontare și remontare instalații și echipamente montate aparent pe fațade/terasă - repararea trotuarului de protecție - crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități (achiziție elevator).

 

3. Bloc 9A, str. Avram Iancu 702.556 lei, fără TVA

Bloc 9A - Str. Avram Iancu va fi realizată  izolarea termică a fațadei, parte vitrată și opacă - închiderea balcoanelor parte vitrată și opacă - termoizolarea plăcii peste ultimul nivel și etaj 1 peste casa scării – zonă intrare - izolarea termică a pereților exteriori, a planșeului - izolarea termică a plăcii pe subsol - reparații elemente construcție fațadă, acoperiș, sistem colectare ape meteorice, construire șarpantă, în continuarea șarpantei existente, pe o jumătate de bloc  - lucrări de demontare-remontare instalații și echipamente montate aparent pe fațade/terasă - refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenție - repararea trotuarului de protecție - crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități (achiziție elevator).Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 3 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter