21.01.2020,  23:13:18 | 0 comentarii | 228 vizualizari
Pentru proiectul „Modernizarea Infrastructurii de Apă și Apă Uzată” / Apa Serv „Valea Jiului” alege auditorul financiar 
de Alina PIPAN

Apa Serv Valea Jiului a demarat procedurile pentru stabilirea auditorului pentru Modernizarea Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Județul Hunedoara (Valea Jiului) - 2014-2020.

Acesta va oferi servicii de audit și se va ocupa de întocmirea Rapoartelor privind Constatările Factuale cu privire la proiectul „Modernizarea Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Județul Hunedoara (Valea Jiului) - 2014-2020”. Auditorul are responsabilitatea de a verifica dacă sumele plătite și solicitate spre rambursare de către Apa Serv „Valea Jiului” în Cererea de Rambursare pentru fiecare din activitățile desfășurate în cadrul Contractului de finanțare sau evidențiate în cereri de rambursare ca și contribuție proprie s-au efectuat de beneficiar, sunt legale, exacte și eligibile. 
De asemenea, auditorul trebuie să transmită către Apa Serv Valea Jiului raportul constatărilor factuale cu privire la procedurile agreate executate, precum și să presteze serviciile de raportare. 
Contractul de audit se va desfășura pe o perioadă de 60 luni. Valoarea estimata a contractului este de: 235.942  lei.
Raport privind Constatările Factuale trebuie să descrie scopul, procedurile agreate și constatările factuale ale acestui angajament în detalii suficiente, astfel încât să permită Apa Serv Valea Jiului și AM POIM să înțeleagă natura și complexitatea procedurilor realizate de către auditor, cât și constatările factuale raportate de acesta. 
Rapoartele trebuie emise de către Auditor către S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A. cel mai târziu până la data de 1 martie a anului următor celui auditat, și vor acoperi toate Cererile de Rambursare transmise de beneficiar la DRI/AM în anul anterior.  
În vederea efectuării plății aferente RCF final, auditorul va întocmi un RCF final intermediar, care va cuprinde toate cererile de rambursare rămase neverificate de auditor de la data predării ultimului RCF aferent anului 2022 până cel mai târziu la data finalizării Contractului de finanțare. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter