26.01.2020,  20:02:51 | 0 comentarii | 1485 vizualizari
Angajaţii lunii decembrie la Apa Serv Valea Jiului
de Ziarul Vaii Jiului

Dacă în general, în luna decembrie, ritmul activităților în diverse domenii de activitate nu mai este la fel de intens ca în celelalte luni ale anului, la Apa Serv Valea Jiului activitatea se derulează constant în fiecare lună și în fiecare zi din an, astfel încât numărul problemelor semnalate de consumatori să fie unul cât mai mic, iar asigurarea serviciilor de alimentare cu apă potabilă și a serviciului de evacuare a apei uzate să fie asigurat, corespunzător, 24 de ore din 24. 
Pentru colectivul Apa Serv Valea Jiului, dincolo de activitățile curente, luna decembrie 2019 a adus încă o confirmare a interesului pentru asigurarea creșterii constante a calității serviciilor oferite. ”Certificarea calității apei potabile este nu doar o cerință asumată de Apa Serv Valea Jiului, ci și un etalon care definește întreaga noastră activitate. De aceea, activitatea colegelor de la Laboratorul central de analiză a apei din cadrul ASVJ este foarte importantă pentru noi, iar în acest sens investițiile pe care le-am realizat în cursul anului 2019 au făcut posibilă acreditarea acestui laborator la nivel național”, explică Cristian Ionică, directorul general al ASVJ. 
Acesta spune că, dincolo de investițiile realizate pentru modernizarea acestui laborator și alinierea lui la standardele europene în acest domeniu, sunt rodul muncii de zi cu zi al echipei conduse de  Doina Todor – șeful Laboratorului Central de analize, motiv pentru care aceasta a fost distinsă cu titlul de ”Angajat al lunii decembrie”, iar întregul colectiv al Laboratorului central cu titlul de ”Colectivul lunii decembrie”, în cadrul competiției interne a salariaților operatorului regional de apă din Valea Jiului. 
”O felicit, în mod deosebit pe doamna Doina Todor pentru activitatea sa excepțională la conducerea Laboratorului Central de analize de la Apa Serv, dar și întregul colectiv de aici, format din colegele noastre Alina Gabriela Stoicoiu, Raluca Giorgiana Haba, Margit Bunescu, Mariana Gîngu, Elena Alina Jurj, Ileana Stoica, Rodica Szilveszter, Irina Todor, Oana Atanasiu, Dorina Felicia Petrovan, Alexandra Gabriela Ursuț, Eva Floare Bărcan, Daniela Cătlan Mihăilă și Ana Maxer, pentru activitatea lor deosebit de importantă, care cred că merită cu prisosință calificativul de excelență pe i care l-am atribuit în cadrul competiției interne de fidelizare a salariaților noștri”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv. 
Acestora li s-au alăturat, drept laureați ai titlului de ”Angajat al lunii decembrie” la Apa Serv Valea Jiului, potrivit deciziei luate de Comitetului Director al ASVJ, Augustin Eugen - masitru în cadrul Secției Apă Canal Vulcan și  Nicolae Arthur Ular - inginer la Sectorul Lupeni din cadrul Secției Apă Canal Lupeni – Uricani. 
Tuturor, mulțumiri pentru munca depusă și felicitări pentru titlul obținut. 
Biroul de presă  Apa Serv Valea JiuluiInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter